Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 35 lat a moja partnerka 30.
Jesteśmy razem od 5 miesięcy.
Poznaliśmy dosyć szybko swoje rodziny i to było z jej inicjatywy. Czułem że jej mocno zależy.
Na początku powiedzieliśmy sobie że z racji wieku zależy nam na stabilizacji i chcemy poważnej relacji.
Ona jest bardzo atrakcyjna i strasznie mi się spodobała i wydaje mi się że ja jej również
Mam 35 lat a moja partnerka 30.
Jesteśmy razem od 5 miesięcy.
Poznaliśmy dosyć szybko swoje rodziny i to było z jej inicjatywy. Czułem że jej mocno zależy.
Na początku powiedzieliśmy sobie że z racji wieku zależy nam na stabilizacji i chcemy poważnej relacji.
Ona jest bardzo atrakcyjna i strasznie mi się spodobała i wydaje mi się że ja jej również

tomkkoo +2
Jestem nowy na tagu, komu kibicują wykopki a kogo nie lubią?
#f1
#f1
![Recenzja Signal: bezpieczny, szyfrowany komunikator [opinie]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a94816030ccc1d16a7f03a84bd5ff3890c882e67b8406851ad913973f8df5c6,q80.png)

Moja trasa top1 w Polsce to Przełęcz Knurowska. Zakręty, nawierzchnia dobra, widoki na Tatry. Te widoki przechylily szale. Droga Oswalda Blazera też świetna, ale raczej na miejscu nr 2.
Fotka co prawda już bliżej Tatr, ale też dobra trasa.
#gory #tatry #motocykle
źródło: comment_15964788578wTU6xMi0hBU5vBBtBmSoJ.jpg
PobierzKupiłem moto, przejechałem 500km żeby się tu dostać, przejechałem w jedną i drugą stronę, jestem spełniony pod tym względem. (ʘ‿ʘ)
@oliwirgutkowski: myślałem o tym, ale tam jebnac zwierzę to jak wygrać z przeziębieniem. Za daleko, widoków takich nie ma, ryzyko większe...
Prawie taka sama odległość mam w Alpy.
Ostrożnie SVką po górach bo lubi się zatrzeć jak jedziesz w pionie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojtoon: Olej ponad max i można śmigać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ognie zajebista, zapominam co to hamulec.
Ale przypomnisz sobie co to łańcuch (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Po zakupie założyłem jakieś mineralne klocki hamulcowe i się okazało, że po 4-5k km zużyły się w 20-30% xD a miały na tyle wystarczyć wg internetów. Nowe TRW mam w torbie xD
W Bieszczadach zdecydowanie taniej. Jak zrobią eskę Lublin Rzeszów to z Warszawy w 4 godzinki spokojnej jazdy wystarczy.