Wpis z mikrobloga

Kolejny ból, że moderacja usuwa homofobiczne i nieprawdziwe znalezisko z prawicowym prowokatorem* -> https://www.wykop.pl/link/5633635

Tytuł tamtego znaleziska: "Zboczeniec z tęczową flagą..." - to nie była tęczowa flaga.

"Najpierw moderacja usuwa znalezisko z płomieniem pt. "Obrzydliwa prowokacja LBGT na Godzinie W" za "informacje nieprawdziwe" w opisie"

Tak, gdyż to nie była żadna "prowokacja LGBT".

* więcej informacji: https://www.wykop.pl/wpis/51157153

#lgbt #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #neuropa #tysiacurojenniezaleznychmediow #homofobia
artpop - Kolejny ból, że moderacja usuwa homofobiczne i nieprawdziwe znalezisko z pra...

źródło: comment_1596466822ILfwCKWVn1qshAlhjg760K.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to nie była tęczowa flaga

@artpop: cokolwiek może funkcjonować jako flaga, to tylko kawałek szmaty z rysunkiem/kolorami.

to jak najbardziej jest tęcza
  • Odpowiedz
@10129: Konserwy mówią o nim, że jest typowym LGBT i ich przedstawicielem i reprezentantem, a nie miałby tęczowej flagi takiej jak na paradach, tylko fragment dziecięcego łóżka? Na pewno ukradł heteroseksualnej porządnej rodzinie...
  • Odpowiedz
Otóż, drogi artpopie. Jestem gejem i takie prowokacje są dla mnie obrzydliwe a większość Twoich wpisów to intelektualne dno i chciałbym abyś przestał robić z siebie wielkkiego obrońce gejów na wykopie.

Damy sobie radę sami.
  • Odpowiedz
@mistborngot: w sumie

dziecięcego łóżka? Na pewno ukradł heteroseksualnej porządnej rodzinie

popieranie lgbt i bycie homo nie jest równoważne, więc nie bardzo wiem co to ma udowadniać w tej kwestii. Same złe kolory jak najbardziej są jakąś poszlaką słuszną.
  • Odpowiedz
O ja p------e xD teraz gościu ma beke w c--j bo wywołał g---o wojne wyimaginowanych stron jakiegoś wyimaginowanego konfliktu xD jedni mówią że to ultra lewak i zboczeniec, drudzy że prawacki prowokator, a chłop po prostu robi sobie ze wszystkich was jaja xD

Nie da się jednak nie odnieść wrażenia że jedna ze "stron" tego zamieszania ma narazie mały mind fuck z flaga shroedingera, która jednocześnie jest i nie jest symbolem jakiegoś
  • Odpowiedz
to nie była tęczowa flaga

@artpop: xddd dobre, a co to było? I dlaczego lgbt mówi na swoje kolorki, że tęczowe? Czy to jakieś masowe kłamstwo? Jak można wiele swoich wydarzeń nazywać "tęczowe" jednocześnie używać nieprawidłowej tęczy xddd. Chyba będę teraz zgłaszał znaleziska o tęczowych paradach, że to są fejki, bo nie ma na nich flag tęczy
  • Odpowiedz
popieranie lgbt i bycie homo nie jest równoważne, więc nie bardzo wiem co to ma udowadniać w tej kwestii. Same złe kolory jak najbardziej są jakąś poszlaką słuszną.

@10129: Ale z góry wszyscy mówią że to homoseksualista więc do tego się odnoszę.
  • Odpowiedz
@mistborngot: a to nie wiem, do mnie pisałeś ja nic takiego nie mówiłem. tylko nieścisłości w poście opa wymieniłem.
cholera wie co to za typ, pewnie nie było by ciężko się dowiedzieć jakby komuś zależało bo w sumie wiadomo gdzie mieszka ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz