Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1533
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Retoryk +76
Tytuł tamtego znaleziska: "Zboczeniec z tęczową flagą..." - to nie była tęczowa flaga.
"Najpierw moderacja usuwa znalezisko z płomieniem pt. "Obrzydliwa prowokacja LBGT na Godzinie W" za "informacje nieprawdziwe" w opisie"
Tak, gdyż to nie była żadna "prowokacja LGBT".
* więcej informacji: https://www.wykop.pl/wpis/51157153
#lgbt #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #neuropa #tysiacurojenniezaleznychmediow #homofobia
Komentarz usunięty przez moderatora
@artpop: cokolwiek może funkcjonować jako flaga, to tylko kawałek szmaty z rysunkiem/kolorami.
to jak najbardziej jest tęcza
Damy sobie radę sami.
nie jestem gejem ale popieram to co mówisz
popieranie lgbt i bycie homo nie jest równoważne, więc nie bardzo wiem co to ma udowadniać w tej kwestii. Same złe kolory jak najbardziej są jakąś poszlaką słuszną.
@HyperionTC:
Nie da się jednak nie odnieść wrażenia że jedna ze "stron" tego zamieszania ma narazie mały mind fuck z flaga shroedingera, która jednocześnie jest i nie jest symbolem jakiegoś
@artpop: xddd dobre, a co to było? I dlaczego lgbt mówi na swoje kolorki, że tęczowe? Czy to jakieś masowe kłamstwo? Jak można wiele swoich wydarzeń nazywać "tęczowe" jednocześnie używać nieprawidłowej tęczy xddd. Chyba będę teraz zgłaszał znaleziska o tęczowych paradach, że to są fejki, bo nie ma na nich flag tęczy
@10129: Ale z góry wszyscy mówią że to homoseksualista więc do tego się odnoszę.
cholera wie co to za typ, pewnie nie było by ciężko się dowiedzieć jakby komuś zależało bo w sumie wiadomo gdzie mieszka ¯\_(ツ)_/¯