Kierowca grzeje przez wiąchę i dziwi się, że za zakrętem go nie widać. Babka na rowerze go zaskoczyła, że tam jedzie i że ma zamiar skręcić. Właśnie po to są ograniczenia.
@reddin: Posap teraz trochę, jak ta baba jest ślepa i ma reakcję na poziomie ślimaka.
Sam twój płacz rozumiem, bo nie raz mam sytuację jak wyjeżdżam 30 tonową ciężarówką z 16 biegami i "wymuszam" na motocykliście, który, gdy włączałem się do ruchu, był kilometr gdzieś tam dalej.
@reddin: forsujesz pedalarzu, że można tam jechać 40kmh, a to nieprawda, bo można 50... Za znakiem ograniczenia do 40 jest skrzyżowanie, które odwołuje ten limit i można jechać 50 (jeśli to zabudowane)
@reddin co bys nie napisal i ile kierowca by nie jechal to baba jechala nie swoim pasem i wymusila pierwszenstwo. Wiec szczekac mozesz ale faktow to nie zmieni.
@Krupier też pewnie zrobię jak rowerzysta z twojego zdjęcia którym się od tygodnia podniecasz. Bo jestem w mieście którego nie znam i nic ci do tego ( ͡º͜ʖ͡º)
@Krupier też pewnie zrobię jak rowerzysta z twojego zdjęcia którym się od tygodnia podniecasz. Bo jestem w mieście którego nie znam i nic ci do tego ( ͡º͜ʖ͡º) @reddin:
Nie podniecam się. Jeśli tak zrobisz to zlamiesz przepisy i okazesz się hipokrytą. A może już nim jesteś? Patrząc na twoje wpisy, język i podejście do problemu to raczej jest pytanie retoryczne. :)
@reddin: ja nie pajacuje w przeciwieństwie do ciebie. Chociaż ty bardziej robisz kurtyzanę z logiki i pokazujesz jak bardzo nie znasz (a raczej rozumujesz po swojemu, ale błędnie) przepisów.
Mojego przykładu byś nie obronił dlatego stchórzyłeś jak cię wołano i jakoś tak mi się to spodobało. :) Tak jak ktoś napisał - jesteś typem, który udziela się gdy sytuacja pasuje do twojej narracji, nie potrafisz być obiektywny. Generalnie swoim zachowaniem
@Krupier a próbowałeś sobie włożyć palec w dupe i wtedy oglądać twój super przykład? Może byś wtedy się usatysfakcjonował dzbanuszku. A teraz dołączysz do reszty #trojpedalarz y ( ͡º͜ʖ͡º)
Link do oryginału na YT: https://youtu.be/sPz0uMRgURw
oczywiście komentarze wyłączone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kierowcy #polskiedrogi #rowerzysci #rower #rowerzystka #bezpieczenstwo
Sam twój płacz rozumiem, bo nie raz mam sytuację jak wyjeżdżam 30 tonową ciężarówką z 16 biegami i "wymuszam" na motocykliście, który, gdy włączałem się do ruchu, był kilometr gdzieś tam dalej.
@reddin:
Nie podniecam się. Jeśli tak zrobisz to zlamiesz przepisy i okazesz się hipokrytą. A może już nim jesteś? Patrząc na twoje wpisy, język i podejście do problemu to raczej jest pytanie retoryczne. :)
Mojego przykładu byś nie obronił dlatego stchórzyłeś jak cię wołano i jakoś tak mi się to spodobało. :) Tak jak ktoś napisał - jesteś typem, który udziela się gdy sytuacja pasuje do twojej narracji, nie potrafisz być obiektywny. Generalnie swoim zachowaniem