Aktywne Wpisy
Mam PRZECIEK z polaka na jutro wiec na luzie raczej zdam, przed chwila dostałem od @sinls Napiszcie do niego na pv, albo tutaj wpiszcie w komentarzu „gimper sraka cie robiła” do mnie i wtedy wam wyślę na pv cały arkusz bez konieczności wykupienia mikroblog+ :) spieszcie się bo ide w kime żeby zdac jutro
#matura #matura2024 #przecieki
#matura #matura2024 #przecieki
StudentPrawa1 +15
Arkusze właśnie dotarły do szkoły w której pracuje moja znajoma. Zapraszam na pw, pierwszym 20 osobom wyślę 5 stron z zadaniami.
#matura #matura2024
#matura #matura2024
Link do oryginału na YT: https://youtu.be/sPz0uMRgURw
oczywiście komentarze wyłączone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kierowcy #polskiedrogi #rowerzysci #rower #rowerzystka #bezpieczenstwo
xD
Gdyby nie skręcała do sytuacji by nie doszło. Elo
no i kto ma wtedy pierwszeństwo? "A bo nie widziałam" nie jest wytłumaczeniem. Trzeba tak jechać by widzieć i być pewnym.
Dzięki temu, że pani odstąpiła od manewru nic się nie stało.
@Cooldawg: Myślę, że mam w dupie płaczków z wykopu i ich mokre sny (
@diogene: Skoro kierowca nie widzi za zakrętem to rowerzystka też nie widzi nie? Czy ona ma do dyspozycji skomplikowany system luster? Zresztą odstąpiła od manewru jak wyleciał z za zakrętu dzban nagrywający.
Co to jest za miejsce, chcę sobie sprawdzić w street view
Komentarz usunięty przez autora
@reddin: Można też sprawnie wykonać manewr (jakikolwiek) ale jechanie wzdłuż pasa ruchu (nieswojego) to nie jest przygotowanie (poprawne) do skrętu w lewo...
@janekplaskacz: Nie wiem.
@Kapitan_Wie_Wszystko: Gdyby kierowca anie grzał, problemu by nie było, nie byłby zaskoczony.
@reddin: Gdyby rowerzystka skręcała poprawnie (domysł) to problemu też by nie było :)
ps. ja też nie mam systemu luster pokazujących do przodu ale ok
@Kapitan_Wie_Wszystko: Skręca poprawnie, skręca w lewo. Po czym musi zrezygnować z manewru.
@diogene: Gdyby nie grzał, nie było by sytuacji. ¯\_(ツ)_/¯