Aktywne Wpisy
robert5502 +786
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
bedejutro +288
To jest chyba ten słynny rezystor 01005 (0.4x0.2mm) chociaż wydaje mi się mniejszy może nawet najmniejszy występujący czyli 008004 (0.25x0.15mm). Kurła jak śmieć, dawno mnie prosty element nie zaskoczył. Ze smartwatcha zalanego wypadł.
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
#elektronika #elektronikadiy #lutowanie #mikroelektronika #mikrolutowanie #ciekawostki
Liczyłem na sporo, ale film był wyraźnie poniżej moich oczekiwań. Przez większość czasu mieliśmy "zepsutą" Tamako, co pozbawiło produkcji jej największego atutu z serii TV, której to dałem 8. A tutaj bardziej odpowiednią oceną jest 7... Sam poziom wykonania to tyło momentami coś więcej niż w prequelu, na pewno było stać KyoAni na więcej. Zatem i pod tym względem brak zachwytu.
Brak Dery pozbawił ten film niemal całkowicie aspektu komediowego. Ni to dobry dramat ni dobry romans.
Trochę to za krótkie na recenzję pod #animedyskusja, ale niewiele więcej w sumie mam do dodania. Pierwszy akapit napisałem podczas głównego występu dziewczyn na scenie, a koniec filmu nastał szybciej niż bym się spodziewał zostawiając mnie z uczuciem niedosytu. Zatem - mocna siódemka, nic więcej ¯\_(ツ)_/¯ Bardziej odpowiednim tytułem byłby "Marazm Tamako"...
#anime #tamakomarket #tamakolovestory
http://anime-eden.pl/produkt/milosna-opowiesc-tamako/