Wpis z mikrobloga

Cała azja od lat p--------a w maskach ale polaczek najmądrzejszy xD

@asd23434asd: I jakimś dziwnym trafem mamy to co mamy dzięki właśnie Azji więc coś jednak nie gra.
  • Odpowiedz
Wysyp p0laków w komentarzach bo odbierają im wolność xD każąc nosić maseczki, pokolenie husarów buntowników xD
  • Odpowiedz
@asd23434asd: @ulan_mazowiecki: A co jak ktoś chce roznosić? W takim k--------u pis dostał ponad 50% w wyborach, starzy ludzie są w dużej mierze odpowiedzialni za to, jak nie starzy to biedni jeszcze, reszta wyborców to margines. Niech giną XD
Każdy od razu zakłada, że trzeba powstrzymać epidemię XD c---a tam.

Już wiemy, że w takiej polszy więcej ofiar pośrednio będą niosły decyzje pisu i recesja. Mamy wiele poważniejszych
  • Odpowiedz
@ulan_mazowiecki Czy mam nie nosić maski żeby nie zachorowac na mityczna chorobę która jest tak straszna że 90% ludzi nawet nie wie że ja ma? Tylko dlatego że straszą mnie od pół roku cyferkami które nie pokrywają się z rzeczywistością? No dobrze będę nosił bezrefleksyjnie ta maseczkę tylko nie gorączkuj się więcej. :)
  • Odpowiedz
Tylko wdycham te zjbane zarazy co na tej masce siadają.

@Zielonka696969: papierowe maski nalezy zmieniac nawet co kilkanascie minut. Jak w innych maskach ci ciezko oddychac, lub po prostu nie chcesz zmieniac maski tak czesto, kup maske 3M typu half-face. Wystarcza na miesiace, nie blokuje wdychanego powietrza i nic nie smierdzi nawet jak caly dzien w niej spedzisz
  • Odpowiedz