Aktywne Wpisy

Gmeras +551
Witam obserwujących.
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy

CzerwonaKartka +53
A-----l: Jak sprzedano nam truciznę, a my jeszcze za to dziękujemy?
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
źródło: 9A87D210-4104-4624-B6F1-7374C8276A29
Pobierz

Link do znaleziska - Jerzy Wołodyjowski - prawdziwa historia Małego Rycerza
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach.Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem.Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko (tag autorski - historykon)
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️ Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Jeśli podobają Ci się moje filmy i uważasz, że powinienem rozwijać dalej kanał to zostań moim patronem na patronite ➡️ który znajdziesz TUTAJ
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #ciekawostkihistoryczne #zwyczaje #swiat #liganauki #zainteresowania #swiatnauki #rycerstwo #wojsko #kresy
źródło: comment_1596098554AV5UrSVlmKpE5rDivBO1kB.jpg
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...