Aktywne Wpisy

Vermeerrr +538
Do was też dzwonią ostatnio jakieś podejrzane numery? Ostatnio ktoś do mnie dzwonił z wielkiej Brytanii+44 a teraz z Holandii+31. Dziwne. Miał ktoś ostatnio podobnie?
#telefony #oszukujo #oszustwo #pytaniedoeksperta #pytanie
#telefony #oszukujo #oszustwo #pytaniedoeksperta #pytanie

salvador94 +1218
W nawiązaniu do tego wpisu i każdego kolejnego w temacie mamy w końcu przełom w sprawie - NFZ złożył zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia
Czy warto zgłaszać nieprawidłowości? Warto
Warto czekać aż NFZ przeanalizuje sprawę? Warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#medycznewyludzenia

źródło: temp_file6778559970244183090
Pobierz
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy idę do pracy jak zwykle, później zakupy i normalnie prosto do domu nigdzie nie jadę spędzam czas wspólnie z synem. #chcesiewyzalic
lekarze nie będą Ci robić nadziei, przechodziłem przez to, ale nie trać wiary
Trzymaj się, i mysl też o sobie, jak to ułożyć żebyś sam swojego zdrowia nie nadużył. W takiej sytuacji, na krótką metę, leki mogą pomóc ci funkcjonować.
Lekarz powiedział tyle - nic Wam nie powiem bo sam nie
Bardzo mi przykro z powodu stanu zdrowia Twojej ukochanej
Zakładu Opieki leczniczej musisz szukać na własną rękę. Szpital tego nie zrobi. Oni tam kłamią w tych szpitalach. Musisz jak najszybciej zapisać Żonę do kolejki, bo tam nie ma miejsc. W szpitalu przyjdzie taki moment że stwierdzą że nie są w stanie już poprawiać stanu Jej zdrowia i poprostu Ją wypiszą i będzie na Twojej głowie. Prywatnie kupić
Mało tego, jeśli nie jest w stanie sama jeść, to pewnie jest teraz karmiona przez rurkę w nosie. I tak nie można za długo tego robić. Nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale będzie karmiona bezpośrednio do żołądka przez otwór w brzuchu. A to już absolutnie dyskwalifikuje do opieki w domu moim zdaniem. Dodatkowo łóżko z materacem przeciw odleżynom. No musisz się wziąć w garść
źródło: temp_file1960130376743943800
PobierzJeśli jutro do niej nie jedziesz, to moim zdaniem powinieneś jej o tym powiedzieć, bo może czekać na Ciebie, a jeśli nagle się nie pojawisz, to możesz zasiać w jej głowie takie ziarno, którego jak wyrośnie, się nie pozbędziesz. To będą dla niej tortury w tym zamkniętym poza ciałem świecie.
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Różową.
Przepraszam ale musisz to ogarniać JUZ, dla dzieci, dla siebie ale i dla Niej. Nie jesteś w stanie zapewnić takiej