Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mitochondrion: da się w MALUTKIM stopniu, jeżeli ktoś się rodzi już od narodzin z pewnymi cechami charakteru to ciężko jest je zniwelować, owszem da się częściowo, ale i tak nie jesteś sobą i laski i wgl koledzy, ludzie to wyczuwają i widzą ze udajesz kogoś kim nie jesteś i sam ze sobą źle się czujesz, wiem po sobie bo juz parę lat dobrych pracuje nad sobą i widzę jak jest,
  • Odpowiedz
@Reaamu: ty masz dobrze o tyle, że jesteś kobietą to i społeczeństwo i tak zaakceptuje Cię to jaka jesteś na prawdę... Chyba, że kochasz imprezy, koncerty, ludzi ale wewnątrz na samą myśl Cię to męczy i siedzisz w domu, to trochę tak jest p--------e
  • Odpowiedz
@kke22: Siedzę w domu, a moim jedynym znajomym jest mój niebieski xD jak już wychodzę to tylko z nim, a tak to obydwoje piwniczymy w domu
  • Odpowiedz
@kke22: Nie byłam nigdy na imprezie, dyskotece, w klubie. Nigdy nie upiłam się do nieprzytomności, nie spotykam się z ludzmi których znam, a w szkole gadam z jedna koleżanka, która znam od przedszkola. Mam 19 lat i chyba się to już nie zmieni..
  • Odpowiedz
@Reaamu: no okej rozumiem, ale przeszkadza Ci to jakie masz życie? Że nie imprezujesz, nie chodzisz na dyskoteki. Bo jeśli odpowiada Ci to, to bez sensu konwersacja
  • Odpowiedz
@Johnnysinspolscyfani: nie twierdzę gościu , że introwertyk to przegryw i każdy introwertyk nie rucha bo tak nie jest. Po prostu, uważam, że w niektórych tematach ekstrawertycy mają prościej i tyle i na odwrót, akurat w relacjach damsko-męskich ekstrawertycy mają łatwiej, natomiast introwertycy są lepsi w innych aspektach.
  • Odpowiedz
Bycie dynamicznym na siłę przynosi skutki odwrotne od zamierzonych. To tak jak widzę czasami szczuplutkich typów z pyskami 4/10 albo 5/10, którzy na profilówkach na facebooku strzelają takie miny jakby byli chadami z mroczną triadą. Wychodzą tylko na parodystów. Tak samo z tą ekstrawertycznością na siłę
  • Odpowiedz