Wpis z mikrobloga

Kurde a może rzucić to wszystko i wrócić do domu? Na kazdy dzień słoneczny przypada kilka deszczowych. Daję radę jechać w takich warunkach ale ciężko cokolwiek zwiedzić i zaczynam myśleć nad sensem kręcenia kilometrów w takich warunkach. Ta podróż dała mi już wiele chwil których nie zapomne ale w dni tak deszczowe jak dziś lapie mnie kryzys. Chciałem dojechać do Sztokholmu, tam zatrzymać się u koleżanki na chwilę i ruszyć dalej na północ. Teraz myślę czy nie skonczyć w Sztokholmie. Siedzę na dworcu w Kumla i mysle co dalej. Kolezanka noestety musiala wyjechac i stracilem nocleg w Sztokholmie.

#rower #rowerovsky #szwecja
  • 8
@eternal_slavo Tak, czuje, że jak wrócę to będę żałować. Teraz widze, że idzie na mnie burza i ukewny deszcz. Ciekawe gdzie ogarne sobie nocleg i czy bedę rozkladać w deszczu. Do Sztokholu dojade. Potem będę decydować co dalej. Jeśli przez kolejne dwa dni bedzie taka pogoda jak dziś to nie podołam. Gdybym mial wiekszy budżet i w takich chwilach mogł zatrzymać się w jakimś bardziej cywilizowanym miejscu to nie byloby problemu. Jadę
@Patrick_Rowerovsky: Trzymaj się dalej wyprawy. I tak już daleko zajechałeś i będziesz sobie srogo pluł w brodę jak to teraz skończysz. Lepiej jechać dalej i żałować, że się ruszyło dupę niż siedzieć w domu i żałować, że nie pociągnąłeś jazdy dalej