Aktywne Wpisy
Kupamilosci +10
Co was #programista25k (i trochę #programista15k) pracujących 100% zdalnie trzyma w Polsce?
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
Jeśli nie pracujesz zdalnie możesz napisać co by trzymało jeśli byś pracował zdalnie.
Zadaje sobie to pytanie od jakiegoś roku bo jeszcze przed covidem fajnie się tu żyło gdy wszystko było tańsze niż na zachodzie ale niestety jak ostatnio wszystko zaczęło się #!$%@?ć i licząc sobie wyszło mi, że taniej by mi było kupić dom w Hiszpanii/Włoszech (120-150m) niż
wykop +39
Mamy przyjemność poinformować Was o wprowadzeniu zmian, które najczęściej pojawiały się w ostatnim czasie w Waszych zgłoszeniach i sugestiach. Te zmiany to:
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
- poprawiliśmy automatyczne odczytywanie powiadomień z tagu po wejściu w niego;
- usprawniliśmy możliwość usunięcia wszystkich aktywnych sesji użytkownika - teraz możecie zrobić to za pomocą opcji "usuń wszystkie pozostałe sesje", którą znajdziecie w ustawieniach konta, w zakładce "dostęp do konta";
- dodaliśmy możliwość dodawania filmów poprzez Ctrl+V
"Ahhhh, kolejny dzień spędzę na przegrywaniu życia i graniu w gry" myślę
Aż tu nagle...
Powiadomienie z Tindera
*
*
*
*
*
Byłem, wróciłem. Dziewczyna szczupła, wykształcona, zabawna, wrażliwa na sztukę, gadatliwa.
Jesteśmy umówieni na kolejne spotkanie.
Poszliśmy na spacer, do parku, potem na kawę. Pogadaliśmy, pośmialiśmy się. Randkę uznaję za udaną.
Oczywiście by nie być beciakiem, to każdy zapłacił za swoją kawę.
*
*
Myślicie, że to przez te zimne prysznice i walenie pięścią w stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(screen to cała konwersacja z Tindera. Na FB ustaliliśmy tylko miejsce i czas spotkania)
#przegryw #tinder #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #rozowepaski #stulejacontent ##!$%@? #wygryw #wychodzimyzprzegrywu
Komentarz usunięty przez autora
@przegryw_sub-human:
Nie, myśle że to przez to ze jestes ponad przecietny z wygladu
Komentarz usunięty przez autora