Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć, z tej strony #niebieski 23 lvl. Od jakichś trzech lat męczą mnie takie dolegliwości: wybudza mnie bardzo silny ból brzucha, więc lecę do kibla. Ledwo zdążę usiąść i biegunka, ból brzucha nasila się. Za chwilę dostaję bardzo mocne uderzenia gorąca (nawet będąc zupelnie nago jest mi okropnie gorąco i duszno), pojawiają się mroczki przed oczami, zaczyna dzwonić mi w uszach i czuję się po prostu mocno zdezorientowany. Następuje bardzo duży spadek ciśnienia, zazwyczaj okolice 80/60 i przyspieszenie tętna. Byłem u gastroenterologa, miałem wykonane USG wielokrotnie, gastroskopię i nic nie wykazało. Hormony i serce w normie. Częstotliwość takich zdarzeń jest nieregularna. Raz może mnie to złapać dwa razy tygodniowo, raz na pół roku albo nawet raz na rok. Co istotne ZAWSZE występuje taka sytuacja rano. Nie piję gazowanych napojów i unikam niezdrowej żywności. Myślicie, że warto pchać się w kolonoskopię lub inne badanie? Może ktoś z Was ma podobnie i coś podpowie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f1d4321b04e5f65ae866fbc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę

[====================....................] 49% (115zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zmartwienia nie mają zazwyczaj nic do nerwicy lękowej, sam możesz nie wiedzieć że ją masz. Więc ja bym i tak pomyślał o tym psychologu/psychiatrze :)
  • Odpowiedz