Wpis z mikrobloga

Jak ja się z tym zgadzam. Wiem, że goowno jakąś laskę obchodzi zdanie piwniczaka jednak naprawdę sto razy ładniejsza jest zadbana kobieta z naturalnymi niedoskonałościami niż plastikowy perfekcjonizm. Nieraz widzę jak ładna dziewczyna zamalowuje sobie twarz toną tapety i to jest takie daremne, że aż mi za nią smutno. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#logikarozowychpaskow
DoktorNauk - Jak ja się z tym zgadzam. Wiem, że goowno jakąś laskę obchodzi zdanie pi...

źródło: comment_1595757320T9JoZL0kLX1uLsrp6ozA1A.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MaszBaboTalerz: Przecież napisałem, że jakbym był złośliwy to bym Ci to zarzucił. Widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem też nie jest u Ciebie najlepiej.

1-Jak mnie coś nie interesuje "bo jest błahe" to olewam i nie komentuje, jak widać Ciebie interesuje temat na tyle, że postanowiłeś skomentować, więc przeczysz samemu sobie.

2-Rozumiem, że na Mirko można tylko pisać o rzeczach najważniejszych dla świata, bo przecież to wcale nie jest portal
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: Większość kobiet ma makijaż. Różnica pomiędzy kobietą, a plastikiem jest taka, że kobieta potrafi tak zrobić makijaż, żeby subtelnie przykryć niedoskonałości albo uwydatnić zalety. Plastik jedzie po bandzie i robi z siebie (zazwyczaj) klauna :> Mimo wszystko jestem zwolennikiem makijażu, byleby nie był przesadzony w danej sytuacji (wiadomo, eventy/wieczory mają większą tolerancję)
  • Odpowiedz
wszystkie sobie zamalowywują,

@revente: nie wszystkie ;)
Mam ponad 30 i nic sobie nie zamalowuje.
Fakt, po mamie i babci mam dobrą cere, do tego mocna oprawa oczu i nie muszę się bawić w makijaz, z czego się bardzo cieszę.
Ale no nie wszystkie kobiety się malują.
  • Odpowiedz