Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
DWA oczyszczacze powietrza Alfawise P2 za 180zł❗1sz = 90zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
➡️Budżetowy oczyszczacz, który dość dobrze działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam
-----------------------------------------
➡️Śledź mój tag #sebeksspoleca i Moje recenzje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-----------------------------------------
DWA oczyszczacze powietrza Alfawise P2
(❗dodajemy do koszyka dwie sztuki ❗)
⏩46.99$ (za dwie sztuki)
▶️ automatyczna znizka 50%
Dostawa Priority Line bez ryzyka VAT za darmo
➡️2 lata gwarancji sklepu
❌ Obecna cena jest fantastyczna - ja kupowałem w ub roku w grudniu za 60$ jedną sztukę. Dotyczczas najniższą ceną za 1szt było 46.99$ Teraz mamy dwie sztuki za 46.99$❗
➡️Alfawise P2 testowałem kilka dni pod koniec 2019r. Kupiony był dla członka rodziny do małego biura, w którym urzęduje wiele godzin, w miasteczku o dużych tradycjach smogowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Alfawise P2 to następca popularnego modelu P1. Jest większy od poprzednikami ma oczyścić nawet do 15-20m2. Wygląda jak oferowany jakiś czas temu w Biedronce za ok 250zł oczyszczacz Hoffen ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tu jest dodatkowo WiFi i filtr w zestawie. No i dużo niższa cena - 180zl za 2sztuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Urządzenie pracuje w trzech trybach: low, medium i high. Można go też włączyć na określony w godzinach czas (2, 4h), lub też nim sterować z aplikacji Smart Life i tam ustawić harmonogram timera. Wtedy np. codziennie włączy się o 16.
Oczyszczacz Alfawise P2 jak najbardziej działa. Jego skuteczność jest niższa od Xiaomi - choć może porównywanie dużego oczyszczacza Xiaomi do tego jest bez sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ale jest zadowalająca. Jakość powietrza zdecydowanie polepszala się.
Jak ktoś szuka jak najtańszego oczyszczacza do biura, sypialni czy pokoju dziecka to ten Alfawise może się jak najbardziej sprawdzić. Na pewno powietrze będzie czystsze niż bez niego. Można go po prostu codziennie włączać przed spaniem na 2h i na pewno będzie się lepiej spało.
To prosty tani oczyszczacz. Bardzo tani. W obecnej promocji to #cebula ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gearbest #alfawise #itemyzchin #oczyszczacz #airpurifier #sebeksspoleca
Komentarz usunięty przez autora