Wpis z mikrobloga

Ponad tydzien temu zaprosilem kolezanke na wesele w polowie sierpnia, zgodzila sie, potwierdzilem mlodym. Dzisiaj dostaje wiadomosc, ze brat jej zaproponowal wyjazd do Chorwacji w terminie obejmujacym wesele i ona chce jechac i musi szybko podjac decyzje. O tym, ze mamy w tym czasie wesele nawet nie wspomniala, bardziej przejal ja wyjazd...

Az mam ochote jej powiedziec jak PiS lekarzom 'niech jedzie', ale juz raczej nikogo sobie nie ogarne do tego czasu :(

#logikarozowychpaskow
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W życiu bym nie brała na wesele jakiegoś randoma ze spotted. Nie wiesz jak się ktoś zachowa, jak lubi się bawić itp. Już wolałabym isc sama. Jednak biorąc kogoś w swoją stronę na zabawę bierzesz za niego odpowiedzialność. Lepiej wziąć kogoś kto chociaż trochę zna otoczenie i nie będzie trzeba go niańczyć przez cała noc.
  • Odpowiedz
@MadIen: nie napisala tego w sensie 'co ja o tym mysle' tylko, zeby sie pochwalic (taki typ osoby) i pisala to w taki sposob jakby w ogole tego wesela nie bylo ;) Nie focham sie, ale uznalem to za brak szacunku w moja strone. Nie jest to jedyna moja kolezanka.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@czuczupikczu: idź sam. Co za problem? XD a ja wywal ze znajomych, przestań się odzywać i coś takiego skoro świństwo Ci robi :D

@farmaceut: problem jest taki, że jej zgoda kosztowała parę młodą około 300 zł, bo tyle kosztuje "talerzyk". Serio nie masz w sobie na tyle przyzwoitości, że nie widzisz w takim zachowaniu problemu?
  • Odpowiedz
@zordziu: Jeszcze mają 3 tygodnie, bez problemu mogą to odwołać. OP też zapraszał na ostatnią chwilę, a chyba nie dowiedział się, że ma zaproszenie z osobą towarzyszącą tydzień temu. Ja tu nie widzę nic dziwnego w jej zachowaniu oprócz formy w jakiej to przekazała, jakby ktoś był ze mną umówiony na spotkanie/wesele/imprezę, ale nagle trafiła mu się okazja polecenia w fajne miejsce to sama bym zaproponowała, żeby leciał zamiast kisić
  • Odpowiedz
@zordziu:

Widze, ze zarowno Ty jak matinho10 macie jakis problem ze zrozumieniem o czym pisze.

Placzesz, ze baba Cie (chyba) wystawila, dostajesz ode mnie odpowiedz "IDZ SAM. A DO NIEJ SIE PRZESTAN ODZYWAC", bo ewidentnie brzmiałeś we wpisie jakby bylo Ci szkoda, że wynikla taka sytuacja. Jesli ktos sie tak zachowuej, ze obiecuje, a potem lamie obietnice, to najlepiej sie odciac. A teraz srasz sie do mnie, ze para mloda musiala wylozyc
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: na razie to Cie nie wystawiła tylko powiedziała o wyjeździe. Może nawet totalnie nie skojarzyła daty z weselem. Jak ktoś się zgadza iść z Tobą to nigdy nie zakładaj, że to na 100%. Różne rzeczy wypadają po drodze. Skoro po tylu latach mówisz o niej koleżanka, a nie przyjaciółka to aż tak bliscy sobie nie jesteście.

Zapytaj może ma koleżankę, która z Tobą pojdzie. A to 300zl za talerzyk
  • Odpowiedz
@RozbrykanyKartofelek: wydane, dlatego tym bardziej mi szkoda mlodych, ze niepotrzbene koszty poniesli. Nie liczylem, ze sie dolozy... prosze, czytajcie ze zrozumieniem o co chodzi, bo az mi sie nei chce odpisywac...

@hejk4: 69km od Warszawy, ale zapewniam transport ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kolejna_roz0wa: zobacze jak to sie potoczy a moze akurat tak zrobie nieco pozniej ;)
  • Odpowiedz
@cagedindreams kuzyn niedługo zostanie szczęśliwym ojcem, znalazł bardzo fajna żonę dzięki temu że w ostatniej chwili wrzucił posta że szuka partnerki na wesele. Owszem, pewnie jest sporo porażek w tym temacie, ale są i sukcesy.
  • Odpowiedz