Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Az mam ochote jej powiedziec jak PiS lekarzom 'niech jedzie', ale juz raczej nikogo sobie nie ogarne do tego czasu :(
#logikarozowychpaskow
@Sam_w_domu: była już taka akcja tylko nie pamiętam z jakiej okazji. Raczej nie wesela. Ale była potem relacja foto tez
Komentarz usunięty przez autora
@farmaceut: problem jest taki, że jej zgoda kosztowała parę młodą około 300 zł, bo tyle kosztuje "talerzyk". Serio nie masz w sobie na tyle przyzwoitości, że nie widzisz w takim zachowaniu problemu?
Widze, ze zarowno Ty jak matinho10 macie jakis problem ze zrozumieniem o czym pisze.
Placzesz, ze baba Cie (chyba) wystawila, dostajesz ode mnie odpowiedz "IDZ SAM. A DO NIEJ SIE PRZESTAN ODZYWAC", bo ewidentnie brzmiałeś we wpisie jakby bylo Ci szkoda, że wynikla taka sytuacja. Jesli ktos sie tak zachowuej, ze obiecuje, a potem lamie obietnice, to najlepiej sie odciac. A teraz srasz sie do mnie, ze para mloda musiala wylozyc
Zapytaj może ma koleżankę, która z Tobą pojdzie. A to 300zl za talerzyk
@hejk4: 69km od Warszawy, ale zapewniam transport ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kolejna_roz0wa: zobacze jak to sie potoczy a moze akurat tak zrobie nieco pozniej ;)
@hejk4: a co na to Twoj niebieski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)