Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Az mam ochote jej powiedziec jak PiS lekarzom 'niech jedzie', ale juz raczej nikogo sobie nie ogarne do tego czasu :(
#logikarozowychpaskow
Nawet sekundy bym się nie zastanawiał.
Nawet gdybym mial isc na wesele z kims hot
Komentarz usunięty przez autora
Jakby zapytała cię czy to dla ciebie nie problem to co byś powiedział? "Nie i c--j. Nigdzie nie jedziesz, bo jesteś moją własnością na jedną noc za 200 zł"? xD
Pomagałeś jej to się odwdzięczyła towarzystwem, bo nie miała innych planów, ale mając fajną wycieczkę w alternatywie każdy by wybrał drugą
Nie odwdzieczyla sie towarzystwem, bo jeszcze do wesela nie doszlo. Jak sie z kims na cos umawiasz to dotrzymujesz slowa a nie bez wahania zmieniasz zdnaie, bo wypadla lepsza opcja. Tacy ludzie nie sa warci znajomosci, nie maja krzty honoru i godnosci. Widze, ze Ty masz w------e
Przecież byś jej nie zabronił jechać.
Masz bardzo tanią lekcję w wysokości 200 zł, że jednak, aż tak dobrą przyjaciółką nie
Po prostu jestem mega zly w jaki sposob to przekazuje... i tak, nie jestem czlowiekiem, ktory ma milion dziewczyn do wyboru.
Ja osobiście nienawidzę konwenasów, podchodów i lubię rozmowy wprost zamiast tańczenia grzecznie wokół problemu.
Także wyżaliłeś się, powkurzałeś się, ale szkoda czasu na rozkładanie tej sytuacji na czynniki pierwsze i kumulowanie niepotrzebnej złości.
Życie... Raz się wszystko układa po myśli, a raz
Komentarz usunięty przez autora