Wpis z mikrobloga

Polska jest piękna. Dzisiaj mamy dla Was ekstra trasę do spacerów, a na niej sporo atrakcji dla całej rodziny. Jest tam sporo natury, rozrywka, historia i nawet trochę nauki, dla każdego. A jeśli wolicie spędzić czas z rodziną lub znajomymi przy ognisku, to też tam znajdziecie coś fajnego dla siebie. Pokażmy wszystkim, że Polska jest fajna, pomóżcie wykopać - https://www.wykop.pl/link/5617047/spacer-pod-warszawa-atrakcje-w-chojnowskim-parku-krajobrazowym/

#polska #europa #warszawa #mazowieckie #atrakcyjnapolska #turystyka #wykop #podroze #podrozujzwykopem #wakacje #ciekawostki #zainteresowania #natura #weekend
PrzekraczajacGranice - Polska jest piękna. Dzisiaj mamy dla Was ekstra trasę do space...

źródło: comment_1595482446Lij1oKIWgumPpSgP7ZkTG5.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YourDoom: Że ja cię obrażam? Zamiast dyskutować z sensem tego co piszę, przypieprzyłeś się do słówka i sprowadziłeś tę dyskusję na iście kretyńskie tory. Zamiast odnieść się do meritum, jest bełkot o naturalnej elektrowni atomowej i naturalnych autostradach, choć było DOSKONALE wiadomo, że chodziło mi o środowisko możliwie pozbawione wpływu człowieka, który, powtórzę, bo ci dzbanie umyka, działa na zupełnie innych zasadach, niż cała reszta świata roślin i zwierząt i
  • Odpowiedz
Chodziło mi o twoje podejście do lasu, który nie ma być duży, tylko ma mieć "duże zasoby". Nie patrzysz na przyrodę, nie patrzysz na zwierzęta, tylko "o, produkuje się tam dużo drewna, zajebiście".

@Pantokrator: Przecież im więcej drzew tym lepiej. Na naszej ziemi lasy historycznie były bardzo gęste.
  • Odpowiedz
@Pantokrator: Takich bredni już dawno nie czytałem. Polscy leśnicy bardzo dobrze zarządzają tym, co mamy. Lesistość się zwiększa i już jest naprawdę niezła, biorąc pod uwagę, co dostaliśmy i jak bardzo zniszczone lasy były po II wś i jakie lasy na wschodnich terenach nam zabrano.

A nasza działalność jest naturalna.
  • Odpowiedz
Ja mam 10 000, ty masz 8000, ty nie masz mniej pieniędzy, tylko "porównywalną kwotę".

@Pantokrator: 30,8% czy 32,8% to różnica kosmetyczna i nie mająca większego wpływu na urodę kraju. Oglądam na zdjęciach Francję, Niemcy i Hiszpanie i widzę, że mają dokładnie taką samą sytuację, jak my, czyli mało lasów, a te, które są, są małe i porozrzucane.
  • Odpowiedz