Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
#polska #europa #warszawa #mazowieckie #atrakcyjnapolska #turystyka #wykop #podroze #podrozujzwykopem #wakacje #ciekawostki #zainteresowania #natura #weekend
@Pantokrator: Przecież im więcej drzew tym lepiej. Na naszej ziemi lasy historycznie były bardzo gęste.
Komentarz usunięty przez moderatora
A nasza działalność jest naturalna.
@Pantokrator: 30,8% czy 32,8% to różnica kosmetyczna i nie mająca większego wpływu na urodę kraju. Oglądam na zdjęciach Francję, Niemcy i Hiszpanie i widzę, że mają dokładnie taką samą sytuację, jak my, czyli mało lasów, a te, które są, są małe i porozrzucane.