Aktywne Wpisy

kopek +685
Kto dzisiaj idzie do pracy/roboty/kolchozu/obozu pracy/gułagu/fabryki/magazynu daje plusa na pocieszenie.
:(
#praca
:(
#praca

fsfdjf +6
baba chyba w końcu się zakochała bo zaczyna tęsknić za chłopem (widziałam się z nim wczoraj) i chciałaby podrapać go po głowie i tatuażach na ramionach ehhh staczam się i mi wstyd

źródło: comment_1595309409jndMVQjY1preVFpagzd1Xq.jpg
PobierzChciałbym jaśnie Panu przekazać informację iż urąga Pan podstawowym normom poszanowania rozumu i godności człowieka.
Robi Pan to poprzez zanegowanie iż inna osoba posiada prawa do zachowania trwałości i nienaruszalności własności prywatnej. Dodatkowo daje Pan jawne przyzwolenie na niszczenie cudzej rzeczy.
Śmiem wnioskować iż Pana kompas moralny, i respekt wobec prawa, jest bardzo spaczony. Jestem wręcz pewien, że gdyby zaistniała sytuacja miała miejsce u Pana, to czym prędzej
źródło: comment_1595309921UNtwTgwdeLXvQDloiROF6v.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Każdy rolnik, który ma co najmniej 1 ha gospodarstwo ma obowiązkowe ubezpieczenie OC. Zgłosisz sobie i kasę odzyskasz.
Miałem w rodzinie podobny przypadek i wtedy też rolnik nie czuł odpowiedzialności za swoje zwierzęta. Interweniowała policja a dwa miesiące później "nieznany sprawca" wlał wujkowi do studni jakiś olej czy też inne świństwo, a po kilku tygodniach wszystkie jego krzewy uschły. Sprawcy oczywiście nie odkryto, a od tego czasu wujek pozakładał
Komentarz usunięty przez autora