@Bednarek: ja się właśnie zastanawiam czemu tak nagle skoczyła. Czy to już właśnie oczekiwanie na wyniki, czy coś innego. Ale w internetowych nic nie mogę znaleźć. Tylko info o tym, że już składają linie pod Semi w Nevadzie oraz że model Y można wziąć w leasing. Ale to za małe rzeczy na taki skok.
@gonzo91 mogą wbić do sp500, A jak to zrobią.to fundusze od etfów będą musiały zakupić ich akcji jak lodu, czyli jak inny fundusz będzie miał te akcje to będzie im mógł sprzedać z górką
@Bednarek: tego nie zrozumiesz. To nawet nie chodzi o wyniki czy battery day. Wyniki powinny być słabsze (mimo, że chiny nadrobiły), ale to bez znaczenia. W marcu mogłeś kupić ich za 375$ gdzie miesiąc wcześniej bili rekord 999. Następnie teraz #!$%@?ło do 1700 i to bez żadnych wyników itp - tego nie zrozumiesz. Dużo osób mówi "bańka" ale to już nawet trudno nazwać bańką.
ja się właśnie zastanawiam czemu tak nagle skoczyła. Czy to już właśnie oczekiwanie na wyniki, czy coś innego.
@gonzo91: odpisalem ci na postawione przez ciebie pytanie, dzisiejszy skok z 1500 jest moim zdaniem leasingiem wlasnie spowodowany. Bo to MY jest teraz koniem pociagowym calej sprzedazy a leasing to nie musze mowic jak poprawi sprzedaz.
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
#gielda
Na moich oczach poszła 30 USD w 2 min . Sprzedałem to co miałem, ale pazerność wygrała i kupiłem znów za całość i jest -200$ ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@gonzo91: odpisalem ci na postawione przez ciebie pytanie, dzisiejszy skok z 1500 jest moim zdaniem leasingiem wlasnie spowodowany. Bo to MY jest teraz koniem pociagowym calej sprzedazy a leasing to nie musze mowic jak poprawi sprzedaz.