Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +6
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
skrogg +9
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".
źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz

"MAMY CIE W P-----E BO NAM SIE OPŁACA
Korpo ma hajs, dzieci maja zabawe, media maja pożywke, a dorosły człowiek migrene, ale co tam #bekazludzi jest hajs, jest zabawa i poczucie przynaleznosci, a za to ostatnie niektorzy zrobią dosłownie wszystko.
#takaprawda #inzynieriaspoleczna #lewackalogika
źródło: comment_1595087772ixCa0S0zMsponBpRWFwzHU.jpg
Pobierznikt tego na siłę nie robi
@pozytronowy-ja: Dorosły człowiek ma w------e j---a czy tam jest tęcza czy Maryja dziewica.A ochujalce dostają czerwonej gęby i piany z pyska bo widzą kolorowe paski na karcie kredytowej
SOROS NAM PŁACI ZA NISZCZENIE CYWILIZACJI BIAŁEGO CZŁOWIEKA
No i są też tacy, neurotyczni, ktorych w-----a ze ktos manipuluje ich otoczeniem i mówia o tym, co widza za horyzonten michy z żarciem.
Manipulanci byliby
co innego z rasizmem względem białych czy zakazem wstępu bigotom
źródło: comment_1595089563w8lHY4zFgIKIrII5AdNanw.jpg
PobierzKONTRA
tęczowa karta kredytowa dla osób, które mógłby chcieć
Uzalający sie nad biedą trzeciego świata użytkownicy iphonów.
Wielcy przeciwnicy problemów, generowanych przez ich ulubione korporacje, teraz dla celów politycznych i biznesowych, mieniące sie ich flagami.
Tecza to symbol ignorancji
Podobaja ci sie kolorki, to dobrze. Baw sie klockami bo rozumując na zasadzie za-przeciw nic innego nie ogarniesz.
Ja nie mam nic do pojedynczego czlowieka, niezaleznie co by robil i z kim. Nawet do idiotow co bez powodu pisza o ruchaniu kolegow
Komu mowie
@Ramzi96M: no i dobrze, az w końcu twoje wnuki uznają że lgbt to ludzie bo tobie i tobie podobnym betonom jest juz za pozno na zmiane.