Wpis z mikrobloga

Te flagi i teczowe symbole wciskane na sile to dla kazdego myślącego konsumenta znak, mówiący:

"MAMY CIE W PIŹDZIE BO NAM SIE OPŁACA

Korpo ma hajs, dzieci maja zabawe, media maja pożywke, a dorosły człowiek migrene, ale co tam #bekazludzi jest hajs, jest zabawa i poczucie przynaleznosci, a za to ostatnie niektorzy zrobią dosłownie wszystko.

#takaprawda #inzynieriaspoleczna #lewackalogika
Pobierz pozytronowy-ja - Te flagi i teczowe symbole wciskane na sile to dla kazdego myślącego...
źródło: comment_1595087772ixCa0S0zMsponBpRWFwzHU.jpg
  • 36
@pozytronowy-ja:

ludzie dziela sie na tych, co mają w dupie kto i co z nimi robi, bo mają przed nosem michę i nie widza potrzeby wyciągać z niej głowy

ale ty jesteś ponad wszystkich w ogóle xD
GŁUPIE OWCE WIDZĄ TYLKO TO CO SIĘ OD NICH CHCE BY WIDZIAŁY
TYLKO JA PODNIOSŁEM GŁOWĘ I ZROZUMIAŁEM PRZERAŻAJĄCĄ PRAWDĘ
sie #!$%@? nie zesraj panie oświecony xD
Firmy se wstawiają tęczę do logo na
@pozytronowy-ja: Kaze ci ktos wydawać pieniądze na konkretne produkty? Jedzenie jest "neutralne". Reszta to tylko twoja wygoda. Skoro to kupujesz, wspierasz konkretne organizacje. Twoje poglądy sa dla ciebie mniej warte niz twoja wygoda.... Naprawdę przykry obraz.
ludzie dziela sie na tych, co mają w dupie kto i co z nimi robi, bo mają przed nosem michę i nie widza potrzeby wyciągać z niej głowy - śmieszne jest jak psioczą na każdego, kto zrobi inaczej, tak im to przeszkadza.

No i są też tacy, neurotyczni, ktorych #!$%@? ze ktos manipuluje ich otoczeniem i mówia o tym, co widza za horyzonten michy z żarciem.

@pozytronowy-ja: Rzadko trafia się aby
Pobierz L3gion - > ludzie dziela sie na tych, co mają w dupie kto i co z nimi robi, bo mają p...
źródło: comment_1595114269ivQYOrmHrT1LFUG9xJMUDD.jpg
@L3gion: odnieś się do czegoś konkretnie, bo jak na razie to wrzuciłeś obrazek i wmawiasz mi choroby podpierając je rynsztokowymi ogólniakami. A obrazek pasuje do twojej wypowiedzi, bo (kto by się dziwił), wygarniasz komuś, nie mając pojęcia o tym, o czym piszesz:

masz albo urojenia albo mocną schizofrenię i mówię w 100% serio

w 100% to można stwierdzić, że nie wiesz co to jest schizofrenia, jeśli rozdzielasz ją od urojeń.

czyli