Aktywne Wpisy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Leithain +2
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Bawi mnie ten hejt na banki, że śmią udzielać kredytów hipotecznych z oprocentowaniem WIBOR+2%.
Czy ludzie nie rozumieją, że pożyczanie pieniądza kosztuje i musi kosztować? Same banki pożyczają pieniądze na niewiele niższy procent. Pierwsze z brzegu obligacje na WIBOR6M+1.55%: https://obligacje.pl/pl/obligacja/PKO0827
No
Bawi mnie ten hejt na banki, że śmią udzielać kredytów hipotecznych z oprocentowaniem WIBOR+2%.
Czy ludzie nie rozumieją, że pożyczanie pieniądza kosztuje i musi kosztować? Same banki pożyczają pieniądze na niewiele niższy procent. Pierwsze z brzegu obligacje na WIBOR6M+1.55%: https://obligacje.pl/pl/obligacja/PKO0827
No

#przegryw #blackpill #chad #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1595059114izY64CkWy3s6NP5nmrYTVC.jpg
PobierzA nie czekaj...
@elf_pszeniczny
@Argonix
Komentarz usunięty przez autora
Typowy victim blaming I/lub błąd selekcji - pewnie ty akurat znalazłeś normalną?
Albo obracasz się tylko w swoim towarzystwie?
U mnie w pracy też są same normalne, ale to bańka zupełnie niereprezentatywna dla społeczeństwa
źródło: comment_1595064323UJlw2pk5pLB9jEOxjTJDKJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
i tak randkowy intelektualizm jest ponoc powierzchowny, wiec znajomosc 3 ksiazek i 5 streszczen powinna wystarczyc
One same nie wiedzą kiedy i na co mają ochotę.
Dlaczego dziwnym trafem jak jest w towarzystwie kobiet i mężczyzn, rozmowa z serii "inteligentnych" to laski siedzą cicho i słuchają facetów. Wyjątek od reguły to maksymalnie jedna laska, która ma inne uczestniczki spotkania za po prostu tępe dzidy i jako jedyna jest w stanie cokolwiek powiedzieć.
Na takie p---------e i głupie teksty wyrwałem, całkowicie przypadkowo, taka jedną dziewczynę. Gotowa była z-----ć swoje małżeństwo bo moje ciekawostki, historyjki i żarty były dla niej atrakcyjne i jej w głowie zawróciły. 'uwielbiam z tobą rozmawiać i jestem fanką twojego humoru'.
Oczywiście nie tylko