Wpis z mikrobloga

@3m_h4 przy czym 90% różowych jak się z nimi rozmowa sypie "aha" "ok" i "hah" i za grosz nie są w stanie pociągnąć rozmowy, bo to przecież facet ma ją prowadzić ()
  • Odpowiedz
@3m_h4: Serio wy jeszcze bierzecie na poważnie te p---------e p0lek? przeceiż one tak p------ą, byle p-------ć i uchodzić za intelektualistki, a jak przychodzi co do czego to i tak wygląd chada się tylko liczy.
  • Odpowiedz
@3m_h4: bo to trzeba patrzec na to co kobieta robi a nie pisze jakies wysrywy romantyczne czego to by ona nie chciala i nie robila, jak sie pokazuje na horyzoncie czadziak z pedzlem na lbie to od razu jest zmiana retoryki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@MaciasP: z tindera, Badoo, FB

Jeśli widzicie wszędzie tylko p0lki to problem musi być w was

Typowy victim blaming I/lub błąd selekcji - pewnie ty akurat znalazłeś normalną?
Albo obracasz się tylko w swoim towarzystwie?
U mnie w pracy też są same normalne, ale to bańka zupełnie niereprezentatywna dla społeczeństwa
  • Odpowiedz
  • 14
Laski stałe muszą być czymś stymulowane. Raz inteligentną rozmowa, a raz prądem po p-------u.

One same nie wiedzą kiedy i na co mają ochotę.

Dlaczego dziwnym trafem jak jest w towarzystwie kobiet i mężczyzn, rozmowa z serii "inteligentnych" to laski siedzą cicho i słuchają facetów. Wyjątek od reguły to maksymalnie jedna laska, która ma inne uczestniczki spotkania za po prostu tępe dzidy i jako jedyna jest w stanie cokolwiek powiedzieć.
  • Odpowiedz
@anotmajarny: Oczywiście. Ale to nie zabrania im mieć wymagań. Kobiety chcą mieć źródło rozrywki, żebym im sypać ciekawostkami z rękawa, zabawiać i ogólnie być źródłem atencji.
Na takie p---------e i głupie teksty wyrwałem, całkowicie przypadkowo, taka jedną dziewczynę. Gotowa była z-----ć swoje małżeństwo bo moje ciekawostki, historyjki i żarty były dla niej atrakcyjne i jej w głowie zawróciły. 'uwielbiam z tobą rozmawiać i jestem fanką twojego humoru'.
Oczywiście nie tylko
  • Odpowiedz
  • 0
Matołki na codzień narzekacie ze Polki to typowe p0lki, a jak się trafiła fajna Ania intelektualistka, to zamiast pytać i startować do takiej to wolicie obrażać i uzalac się ze to nie może być prawda. Nie może być prawda ze istnieje sobie taką wyjątkowa Ania i takiej szukać
  • Odpowiedz