Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rafatus69: wykorzystywałeś słabość Marleny do bicia jej, poniżania i niszczenia jej twarzy na całą Polskę. Za to wyłapiesz straponiarzu na łeb bo karma wraca i do ciebie też wróci jak ten strapon co cie posuwał w te i nazad.
  • Odpowiedz
@Rafatus69: masz rację. wszyscy inni są winni, wszyscy dookoła ciebie zawinili. tu byłeś po prostu ofiarą tego wszystkiego. wreszcie to ogranąłem. LUDZIE SŁUCHAJCIE!! już zrozumiałem!! to nie rafał jest winny ale wy!! nie rafał jest winny ale marlenka bo ona z nim siedziała!! OGARNIJCIE TO WRESZCIE
  • Odpowiedz
@lukasz-olejnik: Napisałem tak? Napisałem że nie ma winy mojej w tym? Oczywiście, że jest. Ja za to konsekwencji nie ponoszę? Na własne życzenie oczywiście. Nie dość że wstyd na całą Polskę to jeszcze zszargana psycha i kupa długów. Jakbym ją teraz wziął i robił to co robiłem wszyscy byście propsowali i się cieszyli a teraz... a zresztą gdzie ja się tłumacze...
  • Odpowiedz
@Rafatus69: chłopie, nie oczekuj współczucia bo na nie nie zasługujesz. gdybyś miał choć krzty honoru to po tym co wyprawiałeś schowałbyś się pod ziemie, znalazł pracę i w pocie czoła po cichu bez socjal mediów pracował na mieszkanie, na odbudowanie więzów rodzinnych i być może nawet na odpokutowanie własnej matce krzywd które przez ciebie doznała, chociaż pewne rany nigdy się nie zagoją. i w ten sposób mógłbyś jeszcze coś w
  • Odpowiedz
@Rafatus69: "mogliśmy wszystko, szkoda, że nam nie wyszło". Miejmy na uwadze przy czytaniu twoich ckliwych postów metamorfozy, że Marlenka chodziła cała posiniaczona, biłeś ją pięściami po głowie i kopaleś po twarzy i całym ciele. Do tego plułeś jej w twarz, a także jest szot jak rzuciłeś butelką w głowę. Traktowałeś ją jak ostatniego śmiecia, ponizales na każdym kroku i to z dumą transmitowałes, aż mopsy z policją próbowali ja od
  • Odpowiedz