Aktywne Wpisy
JebawczanRysionu +165
Niedawno skończyłem 26 lat.
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
Właśnie dostałem wypłatę i jest o 1000 złotych niższa.
Może i składki zdrowotne są wysokie, ale za to NFZ jest niedofinansowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego, od teraz mogę swoim podatkiem dochodowym dokładać się bardziej do dopłat dla deweloperów w zbliżającym się programie kredytu na start.
#czujedobrzeczlowiek #kredyt0procent #nieruchomosci #kredytnastart #zalesie
HrabiaTruposz +344
Co ciekawe całe osiedle jest strefą zamieszkania i poparkowane gdzie popadnie samochody, czy wjeżdżające na duplikaty kart, bez swojego miejsca, to już nikomu nie przeszkadzają, ale jak dzieciaki się drą to zlikwidujemy placyk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#patologiazmiasta #warszawa
@erebeuzet: xD. Nie, jak się decyduje żyć z innymi mieszkańcami to trzeba się liczyć z tym żeby ich wygód nie ograniczać, n.p. zachowaniem swoich gówniakow.
https://www.infor.pl/prawo/wykroczenia/charakterystyka-wykroczen/748270,Zaklocanie-spokoju-dziennego.html
@erebeuzet: Nie ma czegoś takiego, skąd wy to bierzecie xD
@gileski: @erebeuzet: Przepraszam, to dwie różne rzeczy. Faktycznie w wewnętrznym regulaminie wspólnoty można sobie wpisać co się chce, tylko nikt tego nie będzie egzekwował bo nie ma jak. Jak chcesz zadzwonić na psy żeby #!$%@?ły mandat mamuśce której nie przeszkadza że szyby się trzesą od pisku jej dzieci (albo sąsiadowi za
Większość tutaj to upośledzone jednostki, brak umiejętności życia w społeczeństwie (#przegryw)
Sami nie wiedzą co to dzieciństwo, zazwyczaj siedzieli w odosobnieniu bez kolegów i koleżanek ¯\_(ツ)_/¯
@Curus_Bachleda: dlatego otwierasz okno i wpuszczasz gorące powietrze do mieszkania? :O
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora