Aktywne Wpisy

lunaexoriens +33
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: image
Pobierz
Kam_sekwaw +115
W Polsce S-klasa sprzedaje się lepiej niż w Wielkiej Brytanii, Kanadzie czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich xD.
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Z danych IBRM Samar wynika, że w lipcu 2024 r. najczęściej rejestrowanym nowym BMW w Polsce był SUV X5, który kosztuje obecnie minimum 407 tys. zł!
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ

Natrafiłem na twitterze na ten wątek, wszedłem w udostępniony filmik i streszczając co tam zobaczyłem:
- #rozowypasek ma nową pracę marzeń
- chwali się nią na tiktoku, nagrała filmik
- na filmiku widać jak wkłada papiery do niszczarki na których, uwaga, widoczne są dane osobowe.
Uruchomiło mi się #rodo i #bezpieczenstwo nagrałem wideo jako dowód i cyk mail do firmy, że pracownica odwala im takie numery. Dzisiaj dostałem pismo w formacie pdf w którym:
- potwierdzają, że przez pracownice zostało naruszone bezpieczeństwo danych osobowych
- laska dostaje dyscyplinarkę
- wdrożą zabezpieczenia, aby zapobiegać takim akcjom w przyszłości
- dziękują mi za interwencję.
Wyznaję zasadę, że za głupotę trzeba płacić no i ta laska za to zapłaciła.
#korpo #korposwiat #pracbaza
źródło: comment_1594754100xUAlY3Vd84BcM4EVW7Kf5P.jpg
PobierzPomijając fakt, że nie wyobrażam sobie jaką amebą trzeba być żeby w pracy nagrywać filmiki na tik toka.