Wpis z mikrobloga

Zdumiewające jest to, że niektórzy chyba naprawde zazdroszczą Andrzejewskiemu ze mu czasem dość łatwo wpadnie pare złotych.

To na wasze skołatana serca, z kim mamy doczynienia:
1. Jaro jest skompromitowany w przestrzeni publicznej. Ludzie się z niego śmieja i/lub nim gardzą.
2. Jest samotnym gościem, nie ma zbyt wielu znajomych, o przyjacielach nie wspominając (nie ma co się dziwić).
3. Facet nie ma żadnej perspektywy na założenie normalnej rodziny, czy nawet na znalezienie normalnej partnerki.
4. W wieku 40 lat mieszka z matką. Jedno słowo Barbary i staje się bezdomny. Uzależnienie od matki musi być dla niego upokarzające.
5. Jego życie internetowe prędzej, czy później się skończy. Wtedy czeka go brutalna weryfikacja.
6. Jest alkoholikiem (czy pijącym, czy nie to kwestia drugorzędna). Całe życie.
7. Jego jedyną ucieczką od pracy fizycznej jest nagrywanie filmików na youtube, często godząc się na upokarzanie przez osobe chorą psychicznie.
8. Podejrzewam, że jego organizm jest bardzo mocno wyniszczony latami chlania (tu moge się mylić, bo jednak różnie to bywa).
I tak dalej.......

Przecież ja na jego miejscu, bym się chyba powiesił.

Ludzie, to jest człowiek który przegrał życie. Game over, niech sobie zarabia w tym internecie (byleby nie zawłaszczał Knura) jak to ma mu osłodzić życie.

#kononowicz
  • 17
@Meczuluteru: To doprecyzuje: oczywistym jest, że żadna NORMALNA kobieta go nie weźmie. Jedyną szanse jest znalezienie takiej samej patologii jak on, często oczywiście z dziećmi. Jednak i to jest trudne, bo jednak facet ma już ponad 40 lat. Ja jeśli miałbym wybierać między byciem samotnym, a byciem z patologią (która może go wykorzystuje, może po nim jedzie - tak często jest w takich związkach) wybieram opcje nr 1.
źródło: 7af3b2d57485df17def53febc2be20c30eb50c9b.jpeg

odpo

Raczej nikt jej nie chce bo który bierze dzieci bez dymania? Jednak pamiętaj #!$%@?... to #!$%@?... kwestia czasu jak wsiądzie na innego, Takie gówno jest ograniczone i nie wie co to rodzina i mąż.
@Meczuluteru:
@snorli12: Stary, jakie to ma dla ciebie znaczenie? Ja szczochem szczerze gardze, mam o nim najgorsze zdanie, ale co mnie obchodzi, kto w tym burdelu kogo oszukuje?

Dla mnie jako widza liczy się kontent, jaki dostarczają "redaktorzy okołoszkolni". Pedro jak chlał robił robote, dziś jest nudziarzem, to jest bardziej istotne.
@barti69: Jestem lub jesteśmy honorowi. Będąc za granicą jest się większym patriotą niż na miejscu za 1600zł.Ciebie nie interesuje burdel więc macie go w kraju! Będąc starszym tęskni sięi za dawnymi czasami. Tęskni się za czasami gdzie szkolna naprawdę bawiła. Dziś nadszedł czas, że lepiej ją zniszczyć niż dzieci mają pobierać z tego przykład!
@Hjuston24: Honor? O czym ty piszesz, co ma twój honor do Szkolnej? Wiadomo, że biedna Szkolan to najlepsza Szkolna ale za nic w świecie nie rozumiem co chcesz przekazać? No i co ma do tego, że siedzisz za granicą? Jeszcze jakieś pretensje (nie wiem jakie, bo piszesz nieprecyzyjnie) do mnie. Jaśniej, królu złoty.

P.S W Polsce nie ma burdelu, jest ok.
@Hjuston24: Oj jakiś cymbał się trafił.
1. Dlaczego mnie obrażasz?
2. Wiem czym jest honor, ale nie rozumiem co ma honor wspólnego ze Szkolnej.
3. Co ma wspólnego kraj w którym mieszkać do Szkolnej.

Chyba traktuje z debilem, który nawet nie jest w stanie wyjaśnić o co mu chodziło.
@barti69 1. To że ty się śmiejesz i jakieś hejterki z wykopu to nie znaczy że cała przestrzeń publiczna.
2. Nie ma, bo jedynych jakich miał to menele (wszystko przez nałóg)
3. Ma normlaną partnerkę.
4. Nie, nie stałby się bezdomny.
5. Zmiana pracy to nie brutalna weryfikacja.
6. Jest tu różnica czy pijący czy już nie i to zauważalna
7. Wolałbym nagrywać filmiki na YT niż gdzieś tyrać fizycznie
8. A
@barti69: Pokazuję i objaśniam.
1. Nie obrażam Ciebie nie jest moim zamiarem robić sobie wrogów. Poprostu piszę swoje zdanie bo jeszcze mi wolno
2.Czym jest honor do szkolne? Na szkolnej honoru brak jak i wielu wykopkach. A szkoda
3. Kraj w którym mieszkam sprawia, że wasz rząd nie zablokuje moich treści dla was
@salamsalejman: Stary, paru troli mnie juz złapało. Nie dam się po raz kolejny :) Zresztą ja tego nie pisze z nienawiścia tylko stwierdziłem fakty. I jak dodałem - życze mu nawet dobrze. A śmieje się znaczna większość, która poznała jego wyczyny w internecie Z alkoholizmem walczy się całe życie i to miałem na myśli. Nie wierze, że ma normalną kobiete (jestem pewien, że taka by go nie chciała). Oczywiście że nie