Aktywne Wpisy
rydzniznic +70
Ale mam bekę z tych chcących być nowoczesnymi ludźmi którzy płacą kartą czy telefonem w sklepie xD
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
orlen_lite +13
Niedaleko Biłgoraja na Lubelszczyźnie odkryliśmy 500 mln m3 nowych zasobów gazu ziemnego.
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes
To na wasze skołatana serca, z kim mamy doczynienia:
1. Jaro jest skompromitowany w przestrzeni publicznej. Ludzie się z niego śmieja i/lub nim gardzą.
2. Jest samotnym gościem, nie ma zbyt wielu znajomych, o przyjacielach nie wspominając (nie ma co się dziwić).
3. Facet nie ma żadnej perspektywy na założenie normalnej rodziny, czy nawet na znalezienie normalnej partnerki.
4. W wieku 40 lat mieszka z matką. Jedno słowo Barbary i staje się bezdomny. Uzależnienie od matki musi być dla niego upokarzające.
5. Jego życie internetowe prędzej, czy później się skończy. Wtedy czeka go brutalna weryfikacja.
6. Jest alkoholikiem (czy pijącym, czy nie to kwestia drugorzędna). Całe życie.
7. Jego jedyną ucieczką od pracy fizycznej jest nagrywanie filmików na youtube, często godząc się na upokarzanie przez osobe chorą psychicznie.
8. Podejrzewam, że jego organizm jest bardzo mocno wyniszczony latami chlania (tu moge się mylić, bo jednak różnie to bywa).
I tak dalej.......
Przecież ja na jego miejscu, bym się chyba powiesił.
Ludzie, to jest człowiek który przegrał życie. Game over, niech sobie zarabia w tym internecie (byleby nie zawłaszczał Knura) jak to ma mu osłodzić życie.
#kononowicz
Raczej nikt jej nie chce bo który bierze dzieci bez dymania? Jednak pamiętaj #!$%@?... to #!$%@?... kwestia czasu jak wsiądzie na innego, Takie gówno jest ograniczone i nie wie co to rodzina i mąż.
@Meczuluteru:
Dla mnie jako widza liczy się kontent, jaki dostarczają "redaktorzy okołoszkolni". Pedro jak chlał robił robote, dziś jest nudziarzem, to jest bardziej istotne.
P.S W Polsce nie ma burdelu, jest ok.
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Dlaczego mnie obrażasz?
2. Wiem czym jest honor, ale nie rozumiem co ma honor wspólnego ze Szkolnej.
3. Co ma wspólnego kraj w którym mieszkać do Szkolnej.
Chyba traktuje z debilem, który nawet nie jest w stanie wyjaśnić o co mu chodziło.
2. Nie ma, bo jedynych jakich miał to menele (wszystko przez nałóg)
3. Ma normlaną partnerkę.
4. Nie, nie stałby się bezdomny.
5. Zmiana pracy to nie brutalna weryfikacja.
6. Jest tu różnica czy pijący czy już nie i to zauważalna
7. Wolałbym nagrywać filmiki na YT niż gdzieś tyrać fizycznie
8. A
1. Nie obrażam Ciebie nie jest moim zamiarem robić sobie wrogów. Poprostu piszę swoje zdanie bo jeszcze mi wolno
2.Czym jest honor do szkolne? Na szkolnej honoru brak jak i wielu wykopkach. A szkoda
3. Kraj w którym mieszkam sprawia, że wasz rząd nie zablokuje moich treści dla was