Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +62
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +370
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Wtorek, 14 lipca 2020. Imieniny: Ulryka, Bonawentury, Kamila. Słońce wstało dziś o 04:30. Będzie oświecało nas 16 godzin i 43 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:52 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:14. Ciemna noc zapadnie o 23:30, ale gwiazd można wypatrywać od 22:05.
Dzięki za sugestie. Właśnie tak niefortunnie wrzuciłem post przed końcem wyborów i gdzieś tam utknęło to w odmętach wykopu.
@TomTailor100 dzięki za rzeczowe porady. No właśnie chyba muszę otworzyć sklep internetowy, na fb itp, i zobaczę czy da się to rozruszać. Wcześniej trochę sprzedałem na olx ale czasu brak na rozwijanie i muszę chyba wziąć się poważnie za to. Miałem np jedna klientkę co 300 szt. świeczników zamówiła na
Rozprowadza tylko po znajomych i znajomych znajomych itp itd. Gdy mówię zrób stronę na Facebooku to nie ma czasu bo woli szydełkiem machać zamiast tego ¯_(ツ)_/¯
I to będzie moje motto na następne kilka tygodni :)
"myślenie wrogiem działania"
Dzień dobry, miłego popołudnia i wieczoru. Z tego co widzę sporo muszę nadrobić z czytaniem z ostatnich 2-3 dni.
@josoof: pokazuj swojego!