Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 30
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo serdecznie, jest 07:02:00, Wtorek, 14 lipca 2020. Imieniny: Ulryka, Bonawentury, Kamila. Słońce wstało dziś o 04:30. Będzie oświecało nas 16 godzin i 43 minuty, w zenicie znajdzie się o 12:52 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:14. Ciemna noc zapadnie o 23:30, ale gwiazd można wypatrywać od 22:05.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Witam państwa bardzo...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Cześć, udanego dzionka wszystkim.

Dzięki za sugestie. Właśnie tak niefortunnie wrzuciłem post przed końcem wyborów i gdzieś tam utknęło to w odmętach wykopu.

@TomTailor100 dzięki za rzeczowe porady. No właśnie chyba muszę otworzyć sklep internetowy, na fb itp, i zobaczę czy da się to rozruszać. Wcześniej trochę sprzedałem na olx ale czasu brak na rozwijanie i muszę chyba wziąć się poważnie za to. Miałem np jedna klientkę co 300 szt. świeczników zamówiła na
bolorollo - Cześć, udanego dzionka wszystkim.

Dzięki za sugestie. Właśnie tak niefor...

źródło: comment_1594714369wtGNrFQjVnozTNdQWZ5T6M.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@bolorollo: odradzam dodawanie dodatków w formie breloków itp. Marka premium nigdy nie zdobywa klienta rzeczami, które mają odciągać uwagę od samego produktu, czy być formą do namówienia na zakup, co innego dostać do nowego BMW długopis i parasol, gdzie taki pojazd kosztuje 500k a dodatek 1/10000 wartości transakcji. Marka premium wybrania się jakością, prestiżem i co najważniejsze unikatowością. Dodatkowo ludzie z klasy średnio-wyższej i wyższej ignorują takie dodatki, biorą co
  • Odpowiedz
@wynalazek_one łoooooo panieeeeee, ile? (ʘʘ) Proponuję kupić nić ze złota, zrobić taki obrus i sprzedać szejkowi za milion euro. Oni takie złote rzeczy lubią. Tylko trochę dużo na materiał wyjdzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bolorollo: moje kumpele liczyły, ile by musiały robić miśków na szydełku, żeby sobie ZUS opłacić i podatek, no i żeby na tym zarobiły - wyszło, że musiałyby siedzieć po 8 h dziennie i szydełkować ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz