Aktywne Wpisy
PolishPsycho +40
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +81
#przegryw #incel #mizoginia #pokazrozowegopaska #wychodzimyzprzegrywu #rozwojosobisty
@Bellie: Czytałaś w ogóle to co napisałem? Zachowanie i to co mówią ludzie nie świadczy o tym co siedzi w ich głowie, a charakterystycznym jest - szczególnie dla mężczyzn - ukrywanie własnych problemów i przedstawianie się w jak najlepszym świetle co jest spowodowane
@Bellie: niekoniecznie, zazwyczaj z wielkim bólem z tych wymagań schodzą i coś sobie biorą, tak żeby było, z braku laku, jednak zawsze pozostają niezadowoleni
@Bellie: nie musisz mi tego tłumaczyć, ja o tym wiem. Tyle, że nikt się nie zastanawia
@Bellie: no przecież po to tam chodzę - dla przyjemności. Nie jestem z tych osób, które nadają seksowi jakąś otoczkę, szczególne znaczenie czy charakter mistycyzmu. To po prostu fajny, przyjemny relaks. Nie musi tu być czegokolwiek więcej niż próżna przyjemność - i to jest to ( ͡° ͜ʖ ͡°).
ty jesteś jakiś oderwany od rzeczywistości. Z taką manią, że każdy się rucha z byle kim i byle gdzie i to co dziennie co najmniej to się nie dziwię, że "niemożliwe" xDDDDD( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie każdy się #!$%@? tak jak ty...
Można być normalnym człowiekiem, który
@Bellie: chodziło mi o to, że ja nie chce być w związku i głównie dlatego niemożliwe, a jedyną manię (dopowiadania sobie czegoś na mój temat)
@Bellie: A co w przypadku jak ktoś ma kobiety jakie chce ale i tak korzysta z usług? Po co ma wgl się starać albo znosić humorki dziewczyn skoro i tak chodzi tylko o sex (nie o związek) i samo zaangażowanie i czas jest więcej warte niż te 150zł? Tam przynajmniej płacisz
@Nestorm: no to już jest UBERINCEL. Czemu? Zdrowy facet radzi sobie emocjonalnie z kobietą. Chory = inceloza = nie radzi sobie z kobietami, więc je kupuje, żeby pominąć te niewygodne rzeczy.
A co do kłód to szkoda komentować, facet też może być kłodą w łóżku.
@Bellie: Na pewno czystsze niż u p0lek z tindera Twojego pokroju :D Nie raz myślałem, że rzygnę przy takiej. Mocniej #!$%@?ło śledziem, niż na targu rybnym.