Wpis z mikrobloga

• 3155
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 487
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tylko czekać aż jakiś miły mirek wyśle to do twojego aktualnego lub przyszłego pracodawcy

@Stafford: Wyśmiał bym gościa co wysłał by taką fotkę..
  • Odpowiedz
le to k---a jest niesmaczne, najgorsze w tym wszystkim jest to, że na zdjęciu widać z twojej twarzy, że jeszcze z siebie dumny jesteś xD

@KondominiumKatoSocjalistyczne: Ty byś nie był jakbyś pierwszy raz robił coś z kobietą.. Inna sprawa to wrzucić to do sieci.
  • Odpowiedz
@Stafford: Mnie jako szefa c--j by obchodziło życie prywatne pracownika i kogo rucha albo nie rucha. Interesowałoby mnie jak pracuje i tyle. A komuś kto to wysyła pokazuje tylko, że jest dzieciakiem, bo uważa że zniszczy tym komuś życie i że fakt że jakiś koleś ruchał dziwkę to nie wiadomo co ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@wam116: imo po 2 miesiacach powinno juz byc widac roznice, ale nie wiem, jak wygladala zaraz przed. Ogolnie organizm metabolizujac a-----l zuzywa bardzo duzo tlenu, ktorego potrzeba tez do spalania tluszczu, jednak pozbycie sie trucizny ma wiekszy priorytet, wiec tluszcz jest odkladany. Tez jak się jeździ rowerem np żeby schudnąc to z tego powodu wlasnie powinno sie nie robic tego zbyt intensywnie, zeby miesnie mialy dosyc tlenu.
Jakoś tam jeszcze
  • Odpowiedz