Aktywne Wpisy
lignocainum +26
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
Kaker +303
Chciałem tylko przypomnieć, że użytkownik @berito wysłał pocięte na pół czekolady przez co nadawały się tylko do wyrzucenia.
#majsterkowanie #mechanika #narzedzia
Komentarz usunięty przez moderatora
@tellet Panie ten Parkside to nie takie g---o jak wszyscy myślą. Tzn na robotę się nie nadaje do firmy ale do domowych majsterkowiczów to najlepszy wybór jeśli chodzi o zależność cena-jakość.
Polecam jednak wydawać troszkę więcej na narzędzia bo dłużej posłużą.
proline to takie 1/10 tak samo jak proxxon i inne casto marki, to nawet biedronkowe są lepsze XD
yato to takie 4/10 :P
z wyżej wymienionym Honitonem się nie spotkałem odziwo ale
stahwille to
Jak nie zamocowałem? Bit jest na stałe w tej chromowanej "przejściówce"…
Dobrze by było gdybyś następnym razem bita przyłożył do śruby lekko młotkiem go dobić (tylko wcześniej oczyść śrubę by w rowku nie było jakiś kamieni i np. psiknij czymś) i wtedy montujesz klucz i próbujesz. Zmniejsza to ryzyko uszkodzenia ale tez nie likwiduje do 0 :(
Komentarz usunięty przez autora