Wpis z mikrobloga

@twoi_oyciec: no to plac hajs i nie narzekaj
@S7-1500: prezy XDDD z------e umyslowe cuckow mnie smieszy, towarzyszy mi wspolczucie dla ich z------a i nic wiecej. Oni i dziwki z tindera sa dokladnie tacy sami, ale tego nie widza. Jedni i drudzy nie maja dla siebie szacunku za grosz.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
@twoi_oyciec: Ale po co w takim razie w ogóle się męczyć? Można pójść do prostytutki, zapłacić i mieć s--s od razu. Po co odwalać jakieś cyrki z prezentami - tak wynika z mema - i nie mieć pewności, że do czegoś w ogóle dojdzie, skoro i tak chodzi tylko o s--s, nie związek? xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@niekompalityca: No ale kolega wyżej napisał, że dosłownie komuś nie powinno zależeć na dziewczynie, ale na seksie z nią. Dodaj do tego prezenty, bo może w końcu się uda, więc co to za różnica xD
  • Odpowiedz
@JaniceIsNotFromHere: No nie wiem jak dla wykopków ale dla mnie jest różnica między jakaś fajna niunia co by ja zaprosić do domu, obejrzeć netflixa ( ͡° ͜ʖ ͡°) coś se pogadać popodmacywac i pozbyć po śniadaniu a k--------m które robi to od niechcenia dla pieniędzy i jeszcze musisz się w godzinę wyrobić ze wszystkim. Nawet jeśli dla kogoś liczy się tylko s--s to przecież nie zmienia
  • Odpowiedz
@blizzarder: Mnie bardziej bawi ta podwójna narracja na wykopie: z jednej strony dziewczyna optymalnie powinna mieć tylko jednego partnera w życiu inaczej *szon, a z drugiej problem, bo trzeba je zdobywać, bo nie chcą być łatwe.
  • Odpowiedz