Aktywne Wpisy
Joxek +215
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
magnetotonieja +156
#mecz #heheszki #pasta #austria
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Austria: Najszczęśliwszy Naród w Europie:
Według Eurostatu z danych z 2022 roku, Austria jest najszczęśliwszym krajem w Unii Europejskiej. Jakże to może dziwić? Bo przecież współczesnym Austriakom nie brakuje powodów do radości, mając na wyciągnięcie ręki zarówno Alpy, jak i najwyższy standard życia w Europie. A czy może Austriakom zawsze sprzyjało szczęście – od korzystnego położenia geograficznego, przez historię pełną sprytnych manewrów i zaskakujących zbiegów okoliczności, aż po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W 2019 roku ludzkość wygenerowała 53,6 milionów ton odpadów elektronicznych, co jest ogromnym wynikiem. Mało tego, spora część z wyrzucanej elektroniki jest wciąż sprawna i mogłaby posłużyć innym osobom, zamiast zostać wyrzucona. Bo przecież to co dla nas jest już przeżytkiem i niemodnym gadżetem, nie oznacza przecież, że nie będzie funkcjonalne dla innych ludzi.
Wiem, że Kuba Klawiter organizował akcje #jeszczedobre, która miała własnie na celu trącenie nowego życia w niechcianych już sprzętach elektronicznych.
Chciałem zapytać Was, co myślicie o takim pomyśle, czy według Was mogło by się to przyjąć? Może któryś z Mireczków byłby chętny razem ze mną stworzyć taką apkę/stronę?
#srodowisko #ekologia #elektronika #aplikacje #aplikacjemobilne #ciekawostki #smieci #technologia #informatyka #programowanie
Na chwilę obecną szukam kogoś z kim mógłbym stworzyć startup i rozpocząć pracę nad apką/strona
Na pewno przydałby mi się ktoś ogarnięty, kto ma kontakty i umiejętności pozwalające wystartować z tym pomysłem. Oczywiście wiadomo, że taka osoba miałaby spory udział w stworzeniu tego projektu, więc niemały procent późniejszych zysków byłby dla niej. Tak jak mówię, sam nie mam na chwilę obecną nic poza pomysłem. Jak się uda zebrać fajna ekipę,
Utrzymanie serwera to jest najmniejszy problem, koszty są wszędzie indziej.
Jak nie od zera to najłatwiej znaleźć coś na php, na githubie na przykład, gotowy pod ogłoszenia albo składać coś z jakimś cms + dopisać ogłoszenia.
Nie potrzebujesz zespołu na start, jeden ogarnięty programista załatwia
Taki ogarnięty programista sam może sobie takie coś zrobić bez twojej pomocy i ma 100% zysków z tego, po co mu ktokolwiek do podziału, kto nie wnosi de facto nic.
Ja poza programowaniem mógłbym się zająć innymi kwestiami, takimi jak poszukiwanie inwestorów, organizacja i promocja naszej apki/strony w social mediach, copywriting, pomoc w projekcie itd. Takie serwisy typu Vinted, OLX itp. nie mają w swoich szeregach