Tak jak w 2015, chciałbym odpowiedzieć na Wasze pytania w ramach AMA - już w środę o godzinie 19.45 Liczę na kolejną, bardzo ciekawą dyskusję i zapraszam do udziału.
Dziękuję Panie Andrzeju! Dzięki temu że Pan i PIS jesteście u władzy, wreszcie, po 16 latach znów poszedłem na wybory, głosując oczywiście na Pana Rafała.
@Andrzej-Duda: Panie Prezydencie, czy obecny kryzys nie jest przypadkiem idealnym momentem na rozruszanie gospodarki obniżeniem kosztów pracy? Nie mam na myśli tymczasowych rozwiązań, lecz znaczącego obniżenia podatku dochodowego. Dziękuję.
@Andrzej-Duda: Szanowny Panie Prezydencie 4 pytania: 1. Swobodny dostęp do broni palnej na zasadzie prawa jazdy - potwierdzone posiadanie kwalifikacji do obsługi. Czy tak? Jeżeli tak, to kiedy? 2. Budowa w Polsce elektrowni atomowej. Kiedy i czy w ogóle (a budujemy ją już od kilkunastu lat). 3. Gdzie są śmigłowce do Polskiej Armii? Caracale były dobre, a nie ma dla nich zastępstwa już od 5 lat. 4. Czy uznamy Jerozolimę stolicą Izraela? Jeżeli tak,
Czy aby zostać człowiekiem pozbawionym godności i honoru oraz doprowadzić się do poziomu ścierki do podłogi, uczestniczył Pan w jakiś kursach lub szkoleniach?
@Andrzej-Duda: Dlaczego zamiast zachęcać ludzi swoimi postulatami, to pańscy ludzie od kampanii zajmują się mieszaniem pana konkurenta z błotem? Dlaczego nasze pieniądze zostały wydane na ulotki oczerniające R.Trzaskowskiego?
@Andrzej-Duda: Panie Prezydencie,wspaniale. Jest Pan moim prezydentem, głosowałem na Pana w 2015 roku! Po 5 latach tej prezydentury jestem zawiedziony i czuję do Pana niechęć. Mam nadzieję, że odpowie Pan na moje i nasze pytania i tak po ludzku przekona do siebie. Bardziej zniechęcić już się da.
@Andrzej-Duda: a więc skoro AMA, to ja zadam pierwsze pytanie: Zarzucacie PO kradzież pieniędzy Polaków. Jak się Pan odniesie do afer z Panem Szumowskim a także do wprowadzonego przez was split payment, czyli grabieży 1/5 środków finansowych całej gospodarki Polski?
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Tak jak w 2015, chciałbym odpowiedzieć na Wasze pytania w ramach AMA - już w środę o godzinie 19.45
Liczę na kolejną, bardzo ciekawą dyskusję i zapraszam do udziału.
#wykop #wybory #wyboryprezydenckie2020 #polska #ama #prezydenckieama2020 #wybory2020 #duda2020
Szanowny Panie Prezydencie 4 pytania:
1. Swobodny dostęp do broni palnej na zasadzie prawa jazdy - potwierdzone posiadanie kwalifikacji do obsługi. Czy tak? Jeżeli tak, to kiedy?
2. Budowa w Polsce elektrowni atomowej. Kiedy i czy w ogóle (a budujemy ją już od kilkunastu lat).
3. Gdzie są śmigłowce do Polskiej Armii? Caracale były dobre, a nie ma dla nich zastępstwa już od 5 lat.
4. Czy uznamy Jerozolimę stolicą Izraela? Jeżeli tak,
Komentarz usunięty przez autora
Zarzucacie PO kradzież pieniędzy Polaków. Jak się Pan odniesie do afer z Panem Szumowskim a także do wprowadzonego przez was split payment, czyli grabieży 1/5 środków finansowych całej gospodarki Polski?