Aktywne Wpisy
xena_x +22
Kobieta 30-40 lat zalicza ścianę. To zdjęcie pokazuję jak jest w rzeczywistości. Na zdjęciu mężczyźni w wieku ok. 30-40 lat. Mega niezadbani, zakola, łysina, piwny brzuch, szara cera, twarz zmęczona od picia alkoholu. Alkohol i papierosy bardzo przyśpiesza starzenie. Ulubionym napojem polaczka jest piwsko które pije przynajmniej 2 razy w tygodniu.
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
Sciana dotyczy mężczyzn 30-40 latków którzy najgłośniej kwiczą że kobiety w ich wieku są nieaktralcyjne. W komentarzu wklejam zdjęcie jak wyglądają
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #tinder #blackpill #redpill #przegryw
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Jakim cudem taka całkiem spoko laska (do tego młoda 20l) jest z takim grubym typem i chyba starym?
Nie mówię, że to jakaś niesamowita piękność ale dysproporcja jest spora.
Jakieś nieporozumienie dla mnie, tym bardziej, że wychodzi na to, że będzie ślub xDDD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dodatkowo na opłacanym z Waszych podatków medialnym show, gdzie odpowiadał na pytania swoich funkcjonariuszy propagandowych i podstawionych statystów udających zwykłych Polaków przyznał, że jest antyszczepionkowcem.
#neuropa #4konserwy #polityka #duda #bekazdudy #bekazprawakow #bekazpisu
Antyszczepionkowiec?
Nie widziałem tej "debaty".
Tzn że jest za czy przeciw narzucaniu innym swoich preferencji medycznych?
@wypok312: xD
Jestem mistrzem prowokacji. Nawet jak coś celowo ukryję to triggeruję oczekiwaną reakcję. To działa nawet lepiej z tego powodu że wykopek bardziej się angażuje w domyślanie i rozkminianie a potem reakcja na bodziec jest silniejsza.
Antyszczepionkowcy też się tak triggerują, tylko że na odwrót. Wystarczy im powiedzieć że szczepionka na korownawirusa będzie obowiązkowa, bo to dla wspólnego dobra i eksperci potwierdzają takie stanowisko.
@wypok312: xD
Dokładnie tak, nawet nie wiesz jakie inby robiłem na innym portalach. Nawet TVP sprowokowałem. Ale więcej nie napiszę.
No, jeśli mam być szczery to sami się nakręcili. Wiele nie trzeba.