Aktywne Wpisy
Kam3l +77
- Dlaczego istnieją klimatolodzy?
- Aby horoskopy wyglądały na dokładne.
#klimat #globalneocieplenie #agenda2030 #bekazlewactwa #heheszki
Siła napędowa zielonych. Finansowanie kluczowych fundacji.
https://isgp-studies.com/liberal-cia-ngo-network#green
- Aby horoskopy wyglądały na dokładne.
#klimat #globalneocieplenie #agenda2030 #bekazlewactwa #heheszki
Siła napędowa zielonych. Finansowanie kluczowych fundacji.
https://isgp-studies.com/liberal-cia-ngo-network#green
kosmita +28
Ile orgazmów może zaliczyć kobieta w trakcie seksu? ... od zera do kilkudziesięciu. Do tego 7 na 10 kobiet ma orgazmy wielokrotne. Tyle w anglojęzycznym internecie, bo w krajowym 6 na 10 p0lek ma problemy z orgazmem.
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
Pamiętam, że na finale Lech-Arka w Warszawie dwa lata temu, można było normalnie z szalikiem/koszulką Lecha czy Arki jechać sobie metrem i nikogo to nie interesowało. Pod stadionem i po meczu też na luzie.
#pucharpolski #lechpoznan #legia #lechia #cracovia #lublin
Ale Lechia np. ma teoretycznie kosę z Jagiellonia, a na poprzednim finale typy z Białegostoku chodziły obok #!$%@? kibiców Lechii i żarli zapiekanki, nic się nie stało.
Jak nie prowokujesz, to jest spokój.
Kiedyś Legia miała zgodę z Motorem, ale nie wiem co się stało. Ktoś, coś?
Takie układy tworzą się latami i czasem zgody się wyłamują, jak ta Wisły z TKWM.
@Niekumaty_: Był spokój, bo do ilości psiarskich i tajniaków na mieście tego dnia to żaden szczyt NATO startu nie miał. Mimo to i tak wtedy trochę tych barw potraciliście ;)
Także samemu sie nie włócz bo mozesz byc upolowany a i niepomyl miejsca zbiórki jak to czasem buraki robią z stalowej woli a potem płaczą.
No ale pewnie bedziecie mieli jakiś zorganizowany wyjazd wiec ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) nie bedziesz raczej sam hasał po miescie
@Borntobefit: Ja mam wtedy urlop i będę u rodziny na Dolnym Śląsku. Więc pewnie sam przyjadę od strony Katowic. Chyba, że do Krakowa się podskoczy i razem z krakusami...
Oczywiście najpierw się trzeba zakwalifikować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora