Mirki, ruszam z #wlasnafirma i potrzebuje wykopowego wsparcia ( ͡°͜ʖ͡°)
Robię coś,czego wydaje mi się, nie ma w Polsce. Tzn na 99% jestem pewien,ale wiadomo,zawsze jakiś wykopek może mnie oświecić :-)
Wszyscy tu znają te filmiki z zupkami chińskimi i ulamanymi zlewami. No to właśnie to robię. Tylko bez zupek chińskich.
Naprawiam wszystko. Od pękniętego zlewu,dziurawej wanny do peknietych drzwi pcv i uszczerbionych blatów.
Założyłem #instagram żeby trochę rozruszać biznes i byłbym wdzięczny każdemu,który poratuje mnie swoim drogocennym lajkiem. A jeżeli jesteś z #bialystok to mozliwe,że kiedyś mogę się Tobie przydać ( ͡°͜ʖ͡°)
Ile byś zapłacił za naprawę żeby nie wymieniać wanny
Januszerka motzno. Wyceń po prostu swoją pracę plus materiały (szpachle, farby) a nie zaczynasz żerować na emocjach. Jeśli bedziesz naprawiał wannę za 10k (np z racji bardzo oryginalnego kształtu i rozmiaru) obsadzoną drogimi płytkami to zażyczysz sobie 5k za naprawę?
- wizytówka Google My Business (proś klientów o dodawanie 5-gwiazdek), kluczowe przy pozycjonowaniu lokalnym - własna strona www, nawet bardzo prosta, ale koniecznie z unikalną treścią! (uważaj na duplicate content) - własny blog z ciekawymi poradami + zdjęcia przed i po z realizacji, koniecznie z krótkim chociaż opisem tekstowym - fejs i insta tylko jako dodatek...
Protip na koniec: Facebook, Instagram i inne konta socialowe NIGDY nie będą Twoje. Możesz stracić do
@kurczakos1: Tak, tak właśnie to działa i tak powinien zrobić. Janusz to jesteś Ty jak nie wiesz jak się robi interesy, idź na swój etacik i stul dzioba.
Robię coś,czego wydaje mi się, nie ma w Polsce. Tzn na 99% jestem pewien,ale wiadomo,zawsze jakiś wykopek może mnie oświecić :-)
Wszyscy tu znają te filmiki z zupkami chińskimi i ulamanymi zlewami. No to właśnie to robię. Tylko bez zupek chińskich.
Naprawiam wszystko. Od pękniętego zlewu,dziurawej wanny do peknietych drzwi pcv i uszczerbionych blatów.
Założyłem #instagram żeby trochę rozruszać biznes i byłbym wdzięczny każdemu,który poratuje mnie swoim drogocennym lajkiem. A jeżeli jesteś z #bialystok to mozliwe,że kiedyś mogę się Tobie przydać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.instagram.com/fixit_naprawy/
#majsterkowanie #diy #remontujzwykopem #dom
Januszerka motzno. Wyceń po prostu swoją pracę plus materiały (szpachle, farby) a nie zaczynasz żerować na emocjach. Jeśli bedziesz naprawiał wannę za 10k (np z racji bardzo oryginalnego kształtu i rozmiaru) obsadzoną drogimi płytkami to zażyczysz sobie 5k za naprawę?
- własna strona www, nawet bardzo prosta, ale koniecznie z unikalną treścią! (uważaj na duplicate content)
- własny blog z ciekawymi poradami + zdjęcia przed i po z realizacji, koniecznie z krótkim chociaż opisem tekstowym
- fejs i insta tylko jako dodatek...
Protip na koniec:
Facebook, Instagram i inne konta socialowe NIGDY nie będą Twoje. Możesz stracić do