Aktywne Wpisy
kinollos +343
olaf_wolominski +70
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
#neuropa #4konserwy
@natxd: Że niby co? XDDD
@vin42:
hue hue coooo rasizm systemowy hehe nie ma czeoś takiego
ułomki, systemowy rasizm w USA to jest naukowo zbadany temat xD w tlen też nie wierzycie, bo go nie widać gołym okiem? xD
@Phallusimpudicus:
xD pewnie przy użyciu zmartwychwstałego cyborga-stalina. równie prawdopodobne jak twoja "teoria" xD
CELE DLA CZARNYCH! ᕦ(òóˇ)ᕤ
@natxd: w którym miejscu? Wskaż mi dokładne przykłady "systemowego rasizmu".
@natxd: wut xd
@Grzesiu99: XDDDDDD tak tak to przecież wina białych heteroseksualnych mężczyzn (
Komentarz usunięty przez autora