Wpis z mikrobloga

@Kosma_: Lubisz ich program? Widziałem kilka odcinków i jakoś mnie nie zachwycili. Tzn. gadają fajnie, ale takie non stop przepychanki słowne z dzwoniącymi niedouczonymi teistami mnie nudzą. Do tego teraz Dillahunty kojarzy mi się z Ateizm+ i przez to tym bardziej mnie drażni oglądanie go :P
@Ryu: Lubię, ale nie mogę oglądać tego za długo bo potem mnie nudzi. Szukam konkretnego odcinka gdzie dzwoniący doszedł do zaskakującego wniosku, który spowodował oklaski w całym studiu, ale coś nie mogę znaleźć.
@Kosma_: Może to się zdarza częściej, ale kojarzę taką sytuację. W ogóle wielu vlogerów których oglądam często wrzuca jakieś fragmenty z tych wypowiedzi Matta. Tutaj na przykład jest świetny argument Matta.
@Ryu: Widziałem to, ale dziękuję, że zechciałeś w ogóle poszukać. W tym odcinku, którego szukam dzwoniący powiedział coś w stylu "Czyli powinienem przestać czerpać wskazówki jak żyć z biblii i zacząć żyć według własnych zasad moralnych?" i w odpowiedzi na to pytanie dostał brawa. Wiem też, że dzwonił do programu niepierwszy raz.