Aktywne Wpisy
urarthone +73
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
enten +5
Jakie miasto najlepsze do życia?
- Warszawa 25.1% (303)
- Kraków 16.4% (198)
- Wrocław 22.7% (274)
- Gdańsk 35.8% (433)
Mirki mojemu kuzynowi dziś w nocy na Słonecznym Wzgórzu skradziono auto, stare Audi 80 b4 w kombi
Prośba o plusy niech leci jak najwyżej
"Dziś w nocy na os. Słoneczne wzgórze skradziono mi audi 80 b4 kombii ciemny grafit na lewym błotniku z przodu schodzący klar, brak zaślepki w przednim halogenie gdyby ktos coś widział proszę o pomoc"
Wiem, że sporo 80'tek ostatnio było kradzionych w kielcach więc jakby ktoś odzyskał swoje albo miał podejrzenia gdzie szukać dajcie znać.
Z góry dzięki
a tak serio to jakby miał migacze w zderzaku to juz na bank
@Eternit_z_azbestu: xD
XDDDDDDDDDDDD jak takie auto to za 1000 można kupić. Za takie ceny co wy piszecie to można a4 kupić jeszce jako takie.
no to pokaż jakieś ogłoszenie z takim autem za 1000zł cwaniaku
@kiszczak: Łatwo ukraść, brak fabrycznego immo seryjnie montowanego do 1994 roku i zamki które można otworzyć byle czym. Inne stare samochody, które równie łatwo byłby ukraść są już zwykle na złomie ze względu na rdzę.
Dalej nie będę szukał bo tego jest masa. Za tysiaka czy ok 2k możesz kupić.
Jak ja swoją audice a4 za ok 5 tysiące sprzedałem i to 3 lata temu, a ty pierdzielisz głupoty o 5-8 tysięcy za zwykłą 80.
miałem 3 osiemdziesiątki tylko b3 a nie b4
Ogólnie są ogłoszenia w takich cenach jak podajesz, nawet jeździłem oglądać takie. Tylko poza jakimiś wyjątkowymi sytuacjami to jest strata czasu bo to są złomy. Ja przykład sam dłubałem przy swoich i wiedziałem co sprawdzić.
A w ładnym stanie gdzie nie trzeba od razu robić jakichś napraw kosztują tyle co napisałem. Dobra B4 kosztuje więcej niż A4 B5.