Wpis z mikrobloga

@ediz4: Nigdzie i ja nigdzie tego nie sugerowałem. OP straszy lewactwem że będziemy mieli drugie USA czy Francję dlatego głosuje na Dudę. Co wydało mi się dość śmieszne w sytuacji gdy PIS sprowadza imigrantów którzy fakt faktem pracują tak samo jak pracowali w Niemczech czy we Francji. Spytałeś się o liczbę tych imigrantów i dlatego nawiązałem luźno do Trzaskowskiego, bo jego partia chciała sprowadzić ''uchodźców'' chyba 7K i wtedy było
  • Odpowiedz
@SpaceMonkey:

Nigdzie i ja nigdzie tego nie sugerowałem. OP straszy lewactwem że będziemy mieli drugie USA czy Francję dlatego głosuje na Dudę. Co wydało mi się dość śmieszne w sytuacji gdy PIS sprowadza imigrantów którzy fakt faktem pracują tak samo jak pracowali w Niemczech czy we Francji.....

Lewactwo to nie sami imigranci - to po pierwsze. Po drugie - PiS nie sprowadza żadnych imigrantów a daje czasowe pozwolenia na pracę. W
  • Odpowiedz
@AlfredoDiStefano: Porownujesz człowieku życie w USA i Szwecji do Polski? Widać nie masz pojęcia o czym mówisz, jakość życia w tychże krajach jest nieporównywalnie lepsza od tego co jest w Polsce.
Polecam wyjechać z Polski na jakiś czas i zobaczyć jak naprawdę, a nie przez pryzmat TVPisu, wygląda życie na zachodzie.

PS: ile za wpis w tym roku, nadal 2 złote czy chociaż jakaś podszywał inflacyjna była?
  • Odpowiedz
@AlfredoDiStefano: Ty zdajesz sobei sprawę, ze Trzaskowski nie jest żadnym lewakiem xDddd jak już to centrysta, ale zdecydowanie bliżej mu do konserwatysty. A to, ze popiera związki partnerskie, to bardzo dobrze. Wiele par heteroseksualnych chciałaby mieć taka możliwość. Do tego prawicowy = liberalny gospodarczo, Czaskowski jest po stokroć bardziej wolnościowy niż Duda. Naprawdę muslsiz, ze nagle powstanie homokomando i zacznie r----c biednych, heteroseksualnych mężczyzn? Boisz się grupy, której w Polsce
  • Odpowiedz