#anonimowemirkowyznania Jestem już po 100 dniach nofapu. Całkiem spoko się czuję i mogę to bez problemu ciągnąć dłużej, tylko mam pytanie co dalej? Nie zastanawiałem się nad tym na początku, ale pora to pytanie zadać xd Dalej mam w tym trwać?
Kolejna sprawa, to już mam czas i chęci na wchodzenie w nowe relacje z kobietami, przerwa dobre zrobiła. Załóżmy, że z tindera ogarnę dziewczynę do łóżka. Przed spotkaniem stosować fapanie cze nie? Przy obecnej wrażliwości seks potrwa 15 sekund. Sfapać sobie kilka razy przed takim spotkaniem czy trzymać się postanowienia i spisać po prostu na straty kilka pierwszych intymnych sytuacji?
@AnonimoweMirkoWyznania: Może lepiej zastosuj.. nawet ze dwa razy.. później w łóżku będzie bardziej boleć to tak szybko nie dojdziesz jak 15sec z twoją obecną wrażliwością i finisz to ja bym cię chyba rozdupcył za to na miejscu laski :D
@AnonimoweMirkoWyznania: 100 dni trzymasz ładunek to ledwo Cię w policzek pocałuje jakaś kobitka to się zlejesz chyba. Koniecznie ręczny przed spotkaniem
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wal po co? Mowisz jej że jest tak gorąca że nie wytrzymasz dłużej i tryskasz. A za pół godziny druga runda jeżeli odpowiednio Cię kobieta jara zapewniam Cię, miałem to samo. Druga runda już dłuższą, a one nigdy nie mają dość.
@AnonimoweMirkoWyznania: Żadna normalna kobieta cię nie oleje z takiego błachego powodu jak to że potrzebujesz trochę wprawy. W końcu to nie jest tak że nie dasz rady nic zrobić bez fiuta.
Jestem już po 100 dniach nofapu. Całkiem spoko się czuję i mogę to bez problemu ciągnąć dłużej, tylko mam pytanie co dalej? Nie zastanawiałem się nad tym na początku, ale pora to pytanie zadać xd Dalej mam w tym trwać?
Kolejna sprawa, to już mam czas i chęci na wchodzenie w nowe relacje z kobietami, przerwa dobre zrobiła. Załóżmy, że z tindera ogarnę dziewczynę do łóżka. Przed spotkaniem stosować fapanie cze nie? Przy obecnej wrażliwości seks potrwa 15 sekund. Sfapać sobie kilka razy przed takim spotkaniem czy trzymać się postanowienia i spisać po prostu na straty kilka pierwszych intymnych sytuacji?
#nofapchallenge #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5efa16a715d9fcf7250efddf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Koniecznie ręczny przed spotkaniem