Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +66
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +870
Jestem uzależniona od chłopaka. Zawsze myślałam, że jestem racjonalna i będę miała normalny związek. Jestem w stanie zrobić dosłownie wszystko, byle tylko on był ze mną i był szczęśliwy. Nie liczę się ja, totalnie się zatraciłam, liczy się dla mnie tylko jego szczęście. Boję się, że mnie zostawi. Jakby tak się stało to nie przezylabym tego i odebrała sobie życie. Nie umiem bez niego żyć.
Mam 24 lata, wychowała się bez ojca i to mój pierwszy związek. Choruję też na depresję. Co robić? Jak sobie z tym poradzić?
#psychologia #pytaniedoeksperta #rozowepaski #zwiazki #damskiprzegryw #logikarozowychpaskow #depresja #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef8d9c715d9fcf7250efb65
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: sokytsinolop
Jak chlopak nie zwraca ci uwagi, to ja z checia to zrobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mówię Ci to jako osoba, która nie widziała świata poza ukochanym i dalej płacze, bo to wciąż świeża sprawa. Małymi kroczkami i celami dochodzę do siebie.
Wiem, że depresja to nie jest łatwy temat, a Ty poradzisz sobie z pomocą specjalisty, który będzie potrafił naprowadzić Cię lepiej.
Nie popełniaj tego samego błędu co ja, naucz się żyć ze sobą i dla siebie.
Życzę Ci wszystkiego co najlepsze i wierzę z całego serca, że będzie u Ciebie dobrze! c: