Wpis z mikrobloga

Zapraszam do mojej pierwszej klasycznej rozbiórki, jedna mega nowość, a drugi to trochę mniej popularny zapach ze stajni Creeda. Genialny letniak, lubię go nawet bardziej niż Millesime Imperial. Warto dodać, że świetnie wytrzymał próbę czasu - premiera w 28 lat temu i wcale tego nie czuć.
Mam nadzieję, że ze względu na nowość Black Iris oraz cięższą dostepność odlewek Erolfy kogoś skuszę :)

Przy obu cena troszkę lepsza niż standard, Black Iris w PL od bardzo niedawna. Mam małą odlewkę i muszę powiedzieć Wam, że Interlude oryginalnego nie byłem w stanie nosić, a Black Irisa uważam za zapach genialny. Jest to właściwie zapach podobny do oryginału, minus oregano + kremowy irys. Jest trochę lżejszy, bardziej noszalny. Można tutaj jednak nadal oczywiście wyczuć oryginalnego Interlude (w końcu jest to pierwszy flanker Amouage), a dodatkowo Ci co nie mogli np. z powodu oregano nosić oryginalnego będą bardzo zadowoleni.

Oba zapachy już zamówione :)

AMOUAGE INTERLUDE BLACK IRIS MAN

Amouage Interlude Black Iris Man - 11,45zł/ml
Do odlania około 65ml.

Fragrantica.com

Minimum 5ml.

CREED EROLFA

Creed Erolfa - 6,95zł/ml
Do odlania około 60-65ml.

Fragrantica.com

Minimum 5ml.

Szkło: 3 zł
Mam szkiełka: 5 ml, 10 ml, 30 ml - ilość szkieł ograniczona, ale powinno starczyć - będę domawiał w razie potrzeby.

Metoda odlewania to strzykawka + wężyk. Będą także ładne etykietki :) Flakony zostają u mnie.

W spoilerze ukrywam to co zostało mi w dekantach i do odlania z własnych flakonów.

Dekanty

Mililitry z własnych flakonów

Flakony i próbki

Koszty wysyłki
Paczkomat: 14zł
Kurier inpost: 16zł

Wysyłka najpewniej koło czwartku bo zapachy u mnie we wtorek.

#rozbiorka #perfumy
sbosy - Zapraszam do mojej pierwszej klasycznej rozbiórki, jedna mega nowość, a drugi...

źródło: comment_15931796527YpBeKWdxKnq1mqqTS3z60.jpg

Pobierz
  • 10
@Arado-Akbar: parametry mocarne, ale nie aż tak jak pierwowzór. Reformacji myślę że jeszcze nie zdążyli zrobić () Bólu głowy nie uświadczyłem, a zmywać to nie miałem okazji - za dobre to ( ͡º ͜ʖ͡º)