Wpis z mikrobloga

CDPR nie nadąża za standardami modne jest mieć teraz w produkcjach AAA realistyczną grafikę a Cyberpunk to plastik, podobnie z brutalnością, przesuwa się granicę a w C2077 nawet nie ma krwi. Na pewno będzie to gra roku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#gry #cyberpunk2077 #thelastofus2 #tlou2 #cdprojektred #playstation
Slavonlorden - CDPR nie nadąża za standardami modne jest mieć teraz w produkcjach AAA...

źródło: comment_1593179449UIQzHKfoFEb9gK0Y8PZJvL.jpg

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no tak, bo styl graficzny to jedyne co się liczy

@elf_pszeniczny: nic takiego nie stwiedziłem. Co nie zmienia faktu że gra wystrugana z drewna i może pięty lizać takim grom jak RDR2 czy TLoU2 jeśli idzie o stronę techniczną.
  • Odpowiedz
pewnie będzie grą roku wszędzie tylko nie w tej polsce toksycznej xD Na świecie wszyscy srają z podniecenia po tych gameplayach, a w polsce wieczny płacz xD

@Czarna_ksiazka: zobaczymy jaki będzie płacz wszędzie po premierze, ludzie poczują się oszukani zapłacili z grę roku a dostali worek kartofli z drewna.
  • Odpowiedz
@Czarna_ksiazka: Co ty p--------z, że wszyscy srają z podniecenia? Oglądałeś w ogóle jakąś relację dziennikarzy którzy tam byli i grali? Przecież wszędzie mówią, że gra na tą chwilę nie spełnia oczekiwań i jeszcze jest dużo bugów i rzeczy do poprawiania, a jazda samochodem jest na podobnym poziomie jak w watch dogs, a jak wyjdziesz poza główne miejsce gry to nie ma praktycznie żadnych npc. Więc nie p-----l, że wszyscy srają
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Slavonlorden: Ja mam nadzieje, ze wylaczyli krew tylko zeby nie musiec dawac ograniczenia wiekowego na te zajawki. Skoro mozna sobie edytowac fujare to na pewno bedzie tez krew.

@Axeminister: niby brzmi legitnie, ale oni już ogłaszali że gra dostała M (Mature, czyli 18+)
  • Odpowiedz