Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +198
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Wracam z mapa wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym. Polska policja ponownie zaczęła ja udostępniać na czas wakacji :).
Tak jak w zeszłym roku dzień w dzień będę wam ja udostępniał na mirko pod moim autorskim tagiem #smiertelnewypadki
Od jutrzejszego dni zaczynamy liczyć wypadki
MAPA WYPADKÓW DROGOWYCH ZE SKUTKIEM ŚMIERTELNYM - WAKACJE 2020
Minął 0 dzień
Na mapie pojawiły/ło się :
0 - wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym w przeciągu ostatniej doby
Suma wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji :
0
Liczba ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji :
0
Źródło - pochodzenie mapki
Źródło dodatkowych staystyk
Dlaczego mapa została podzielona w taki spodób
#smiertelnewypadki <--tag do obserwowania
#policja #polskiedrogi #wypadki #bezpiecznewakacje
@Birbirgo13: Coś się popsuło i nie było mnie słychać.
@Birbirgo13: xd
Na kompilacjach często widzę sytuacje, gdzie nagrywający zaczyna hamować jakieś 2 sekundy za późno, mimo, że widać było że ktoś wymusi, sytuacje kiedy ktoś przez 10 sekund jedzie w czyjejś martwej strefie, czy "na pewniaka" przejeżdża dwupasmowe rondo. Zastanawiam się zawsze wtedy, czy nagrywający po prostu chcą uczestniczyć w kolizji,
- W zeszłym roku do tego dnia mieliśmy sumarycznie X wypadków (X% więcej/mniej niż tego samego dnia tego lata)
Wydaje mi się, że takie porównanie rok po roku mogłoby być ciekawe - tym bardziej, że w tym roku turystyka wakacyjna będzie wyjątkowo prawie wyłącznie krajowa
W tym roku policja napsiala ze będzie mapka bardziej interaktywna ... cóż zobaczmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sarpens: można by się pokusić o robienie wykresów porównawczych z lat poprzednich.
@Ciasto_hirol: Nie ma ale u mnie na koncie można znaleźć wszystkie potrzebne grafiki
@Supercukier: Nie mam takich zdolności ¯_(ツ)_/¯ słaby w grafikę jestem
@GaiusBaltar: Myślę, że po prostu nie są robotami i nie zawsze są skupieni w 100% na drodze. Owszem, czasem widać przesadną brawurę i pewność siebie u niektórych nagrywających, ale jak oglądasz kompilacje, to wiesz, że coś się stanie, więc jesteś czujny.