Wpis z mikrobloga

Zapraszam do potężnej dawki #bekazlewactwa xDDD. Właśnie w Kalifornii znieśli prawo o antydyskryminacji i rasizmie. Pewnie pytacie o co chodzi, czyżby stolicy lewicy w USA przepaliło styki albo piekło zamarzło? Otóż i tak i nie xD Powodem zniesienia tych jakże słusznych przepisów chroniących prawa człowieka jest...prawne zalegitymizowanie ograniczenie białych na uczelniach przy jednoczesnym skrajnym zwiększeniu na nich osób z mniejszości, ponieważ do tej pory prawo nie pozwoliłoby na taki rasizm wobec białych xD. Czyli typowe lewactwo jest typowe. Walczy z urojonym rasizmem za pomocą skrajnego rasizmu xDDD Hipokryzja i głupota lewactwa w ostatnich miesiącach przekracza chyba wszystkie granice
#usa
stefan8800 - Zapraszam do potężnej dawki #bekazlewactwa xDDD. Właśnie w Kalifornii zn...

źródło: comment_1593158356QFcFhcN3ZShCsVn5OmX9nG.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@markyslim: Kalifornia to taka lewicowa utopia w praktyce. Potężne rozwarstwieni społeczne. W zasadzie jesteś tam albo bogaty albo bezdomny. Bogaci celebryci i CEO żyją amerykańskim snem udając że wspierają moralne ruchy społeczne i dowartościowują się gadkami o równości tym czasem miliony bezdomnych ledwo żyje, klasa średnia spieprza do innych stanów w podskokach a organizacje antyrasistowskie doją resztę usa z datków wzbogacając na tym garstkę "rzymian" z zarządu ( ͡°
  • Odpowiedz
@stefan8800 10 lat temu jak zaczynałem studia, gdzie debilizm i absurd co prawda dochodziły do głosu, ale były skutecznie wyśmiewane, czytałem gdzieś, że głupota tak czy siak wygra. Niczym nowotwór, będzie się sukcesywnie rozwijać i toczyć świat prowadząc do jego upodlenia, aż wreszcie zagłady. Śmiałem się, że to niemożliwe, a jak już to nie za mojego życia. Przykro mi teraz stwierdzić, że te czasy w sumie już nadeszły i będzie jeszcze
  • Odpowiedz
@Tymajster: ja wiem ze to nie jest "lewica", prawdziwie lewicowe poglądy już niestety zapomniane mówią o równości wszystkich ludzi, równych szansach, wolności słowa itd. To co dzisiaj obserwujemy w świecie zachodnim to przechwycenie dyskursu lewicowego przez domorosły marsksizm i wykorzystywanie mniejszości do celów politycznych. Sam nie lubię tych okresleń ala "lewaki" ale tka już się utarło przez te lata. Zresztą druga strona nazywa każdego kto nie idzie z nimi w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wjtk123:

Czyli teraz można tam tworzyć szkoły/uniwersytety/osiedla/sklepy/kina tylko dla białych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oczywiście że nie, to by była dyskryminacja.
  • Odpowiedz