Aktywne Wpisy
Xeardo +81
Rozpoczynam serię codziennych przypominajek, że Platforma Obywatelska to partia prorosyjska, a jej działacze, gdyby tylko mogli, to wypolerowaliby Putlerowi berło.
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie
Krytykujący Kaczyńskiego za jego (słuszną i uzasadnioną) rusofobię fajnopolacy z Platformy Obywatelskiej umorzyli miliard złotych długu Gazpromowi i gdyby tego było mało to jeszcze podpisali z nimi krzywdzące umowy na dostawy "niebieskiego surowca". To PO blokowało BalticPipe jednocześnie lobbując za NordStreamem budowanym przez Rosjan i Niemców!
To Tusk mówił, że nie
przecietnyczlowiek +130
Niezłe pato na Ursusie. Deweloper buduje miejsca dla niepełnosprawnych i je normalnie dodaje do mieszkań, bo dzięki temu może zbudować ich więcej (mogą być bliżej okien). Mandatu i tak nikt nie wystawi, bo droga wewnętrzna.
#nieruchomosci #warszawa #murapol
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,29528464,niebieska-koperta-wcale-nie-dla-niepelnosprawnych-nowy-trick.html
#nieruchomosci #warszawa #murapol
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,29528464,niebieska-koperta-wcale-nie-dla-niepelnosprawnych-nowy-trick.html
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziewczyna bardzo ładna (przynajmniej dla mnie) chyba ze 4 razy chodziłem obok stoiska, w końcu gdy nikogo nie było obok podszedłem i mówie, cześć, chciałbym kupić truskawki ble ble ble...
Ona pakuje te truskawki a w między czasie mówie jej że bardzo mi sie spodobała i chciałem zapytać o imie ale, nawet nie dała mi dokończyć zdania, powiedziała bym dał sobie spokój.
Wręczyła mi woreczek z truskawkami i jeszcze #!$%@?ła mnie na 3zeta... Tak mnie dobiła że na parkingu nie wiedziałem czy wskoczyć do swojego auta czy pod czyjeś jadące.
Mówi sie trudno nie? ale jakoś czuje sie dziwnie, znowu weekend pójdzie w bagno. Już jest do dupy a co dopiero będzie jutro czy w sobote.
Ktoś mi powie czemu tak jest że kiedy już znajdę w sobie taką siłe i pewność to po chwili wszystko idzie w p#zde? Jak mam znaleźć swoją drugą połówkę i nie być przegrywem kiedy to nawet w sklepie nie mówią mi dzień dobry podczas gdy ja mówie MIŁE "DZIEŃ DOBRY" a ludzie sie patrzą na mnie jakbym im co najmniej powiedział coś w stylu "SIEMA K#RWY J3BANE" Nie wiem czy to ja wariuje czy ten świat jest jakiś spi3rdolony.
#przegryw
Nie ważne czy ładna czy brzydka złapiesz naturalności przestaniesz się przejmować że niektóre cie zleją.
Głowa do góry