Aktywne Wpisy
PanStrasznieZuy +1384
Maraton Warszawski zrywa umowę z firmą 4F z powodu Januszowych praktyk, szanuję!
dziobnij2 +70
Rozumiem, że w #mcdonalds nadchodzą wielkie zmiany jeżeli chodzi o kawę? Chcą nas zmusić do kupienia kubka your cup wielokrotnego użytku, albo trzeba będzie dopłacać do kubka jednorazowego? Załóżmy, że kupię ten kubek wielokrotnego użytku. Jak odbywa się zamówienie kawy do stolika? Kiedy i jak podać swój kubek? Co jeżeli wypiję kawę i chcę zamówić drugą? Przyjmą nieumyty kubek?
"Szanowny Panie Damianie, z przyjemnością informuję, że zapoznaliśmy się z przesłanym przez Pana materiałem. Tekst zyskał nasza pozytywna ocenę ze względu na podjęcie bardzo rzadko opisywanego i ważnego tematu. Doceniamy również nacechowanie skrajnymi emocjami, która nadają odpowiednią dla tego gatunku atmosferę. Na ostatnim posiedzeniu kolegium wydawniczego przedstawiłem do rozpatrzenia wniosek o publikacje Panskiego tekstu w modelu wydawniczym subsydiowanym i otrzymałem zgodę zarządu na podjęcie negocjacji wydawniczych. Do niniejszego maila załączam skondensowane informacje na temat tego, jak przebiega i jakie elementy obejmuje proces wydawniczy w naszych wydawnictwie. W związku z powyższym, jeżeli potrzymuje Pan chęć publikacji Pogranicz w naszym wydawnictwie, chętnie przedstawię szczegółowe informacje na temat naszej propozycji, kosztów oraz załączę krótki opis dystrybucji i promocji książek. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostaje do Pana dyspozycji zarówno pod adresem mailowym, jak i numerem telefonicznym. Pozdrawiam serdecznie, Jakub Krzyśków."
I nie wiem co teraz mam zrobić, zadzwonić do tego ziomka?
#ksiazki #ksiazka #psychologia #psychiatria #borderline #depresja #gruparatowaniapoziomu #pytanie #kiciochpyta
A na serio to zapytam jak to wygląda? Musisz kompletną całość im wysłać? Nie ma ryzyka, że podyebią i wydadzą na jako własne? xD weź opowiedz, bo sam się zastanawiam nad wydawaniem, aczkolwiek trochęinnej treści
Dajcie spokój z takimi poradami, jeśli macie doradzać autorowi, żeby wydał w Novae Res.
To wydawnictwo vanity, które ma bardzo kiepską renomę na rynku i które wydaje praktycznie wszystko, o ile autor im za to zapłaci. Tak, to wydawnictwo, które każe sobie płacić za możliwość wydania i zarabia na często naiwnych osobach, którym zależy na tym, by zobaczyć swoją powieść
Komentarz usunięty przez autora
https://novaeres.pl/o-wydawnictwie/zespol
https://fantazmaty.pl/pisz/poradniki/jak-nie-wydawac-swojej-pierwszej-ksiazki/
@Fantazmaty, wy napisaliście poradnik. Chwała Wam za to! Wypowiedzcie się :)
@micherwicher: ano jest poradnik, ale często i gęsto nawet po podesłaniu go autorom, którzy chcą wydać w NV czy
@Fantazmaty: to nie była porada, tylko pytanie, bo się na tym nie znam. ale żeby prawo autorskie cokolwiek chroniło, chyba trzeba to gdzieś najpierw zgłosić? wytłumacz mi. Bo to, że w sądzie pokażę brudnopis chyba nic nie znaczy, co?