Wpis z mikrobloga

Mireczki. Oglądaliście ostatni sezon? Ja właśnie skończyłem i powiem szczerze... zbieram szczękę z podłogi. Powiedziałem sobie, że odcinek bajki z młodszych lat przed snem mnie nie zabije, a obejrzałem cały sezon. Mimo, że czlowiek wie co sie stanie, ogląda się to z zapartym tchem. Trochę mi już mniej szkoda, że poszli w rozwiązanie z czipami (kto czytał Komandosów Republiki czy grał w grę ten wie o co chodzi), ale pociągnęli tą historię tak dobrze, że to szok. Jakie są wasze odczucia?
#clonewars #starwars
Blueblues - Mireczki. Oglądaliście ostatni sezon? Ja właśnie skończyłem i powiem szcz...

źródło: comment_1592950900Ia0phXdQVGRGq4PpuMQTvw.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Blueblues: dokładnie tak samo, pamiętam jak puściłem sobie w tle pierwszy odcineczek o oblężeniu mandalory i jednocześnie sprawdzałem maila, zaczęło się od jakiejś dziwnej dla mnie muzyki, myślę sobie pewnie jakaś reklama i to olałem, później jak wjechała Muzyka z filmów byłem autentyczne skołowany czy nie odpaliłem sobie jakiegoś filmu xD każdy z czterech ostatnich odcinków jest inny, pierwszy oglądało mi się najprzyjemniej, każdy kolejny miał coraz cięższy klimat, no
  • Odpowiedz
@rexior_8: 4 ostatnie odcinki to dla mnie cholerne arcydzieło. Trzeci i czwarty najbardziej, gdy już wiesz, że wszystko zaraz zacznie się p-------ć, ale nikt, oprócz Maula nie miał o tym pojęcia. Jestem ciekaw, czy rebelisi z biegiem czasu też podnoszą poprzeczkę do góry, bo szczerze zapomniałem o tym serialu, ale tak samo było z cw
  • Odpowiedz