Aktywne Wpisy
iErdo +1538
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
myszczur +184
Wszystkie moje zdarzenia drogowe:
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
-baba wjechała we mnie z rozbiegówki
-baba wjechała mi w dupę gdy stałem w korku - po prostu ruszyła nie wiadomo czemu i wjechała we mnie xD
-baba uderzyła mnie w bok zderzaka tylnego gdy stałem na światłach, włączała się do ruchu z parkingu i nie wyrobiła zakrętu na pas obok xD
-baba pierwszy raz na automacie cofała z miejsca postojowego i uderzyła w bok mojego zaparkowanego auta
Mogę jedynie siąść i płakać z moim S9
#apple #iphone #przemyslenia #technologia
@mateusz-zahorski: Jedyne? Apple podgoniło kamery do poziomu Pixela, wydajnościowo zawsze byli do przodu, iOS dostaje więcej i więcej funkcji dotychczas wyróżniających Androida a nawet i ceny zostały obniżone. Skoro więc mogę otrzymać to samo w pakiecie a dodatkowo mieć 2 x dłuższe wsparcie to czemu nie?
@GrindujTopy: Uwielbiam ten pikachu face gdy okazuje się że flagowiec z Androidem jest DROŻSZY niż iPhone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dam ci nowy Redmi 8, wydany po premierze Androida 10 i do tej pory tkwi z Androidem 9 xD
Komentarz usunięty przez autora
I nie mów, że ci trzyma 2dni, bo miałem to padło i 4h sot to był max, tfu!
@visionsense: no chyba że chcesz android pay czy płatności wirtualną kartą z apki bankowej, to wtedy już nie :P
@PanKracy582: No tak, bo Wykop to POWAŻNY portal dla POWAŻNYCH ludzi a nie do jakichś przemyśleń czy gównowpisów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrindujTopy: Xiaomi chyba samo się o tym przekonało w przypadku Mi 10. Poszli na całość, #!$%@? cenę wyższą (!) od flagowców Samsunga czy Apple i dziwnym trafem okazało się że nikt tego nie chce. Ludzie kupujący premium flagowce nie